On Catalunya

NO GASTEU

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Skate en vena i noves inauguracions artístiques, el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Un divendres sobre (quatre) rodes

Skate Agora (Carretera de Mataró 2-20, Badalona), la meca ‘skater’ catalana, es dedicarà la tarda de divendres a ensenyar com moure’s sobre una taula. De 18.30 a 20 h, doble sessió: una de presencial en la seva enorme pista davant el mar, i una ‘masterclass’ en ‘streaming’ per a tots aquells que s’hagin quedat sense entrada.


Nova inauguració artística

La Fundació Joan Brossa vetlla per mantenir viu el llegat de l’artista i promocionar aquells que s’inspiren en els transgressors valors en el seu art. La seva última aposta, el Centre de les Arts Lliures (Flassaders, 40), que s’inaugura aquest divendres, amb una agenda plena d’arts visuals, arts en viu i filosofia.

Hora de despullar-se en públic

Notícies relacionades

Aquest dissabte, arriba el Naked Festival a AKROLL (Corominas, 22, l’Hospitalet). I no, no és una convenció nudista. És tot metafòric: amb nuesa es refereixen a honestedat (comercial i emocional), ja sigui en l’origen dels productes que es venen en les seves parades o en les seves activitats introspectives.


Viatge a la Barcelona més canalla

Humberto Rivas (1937-2009) va arribar a Barcelona el 1976 i es va trobar amb una ciutat amb ganes de viure al màxim. Amb les seves fotografies de les persones que van configurar la Barcelona canalla dels 80 es va convertir en un dels grans retratistes de la ciutat. Ara, la seva obra penja a Imaginart Gallery (avinguda Diagonal, 432).

Temes:

Gratis