On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Vaig anar a un karaoke amb Autotune i ara soc l’artista número 1 a Espanya i Llatinoamèrica»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Vaig anar a un karaoke amb Autotune i ara soc l’artista número 1 a Espanya i Llatinoamèrica»
1
Es llegeix en minuts

‘Teamlab’ CaixaForum 

L’altre dia vaig anar a veure aquesta exposició immersiva, però és tan immersiva que vaig ser atacat per una serp de l’Amazones que jo mateix havia dibuixat. Després em vaig menjar una planta verinosa que havia dibuixat un nen i vaig estar amb un mal d’estómac insuportable durant la resta de la visita. Finalment me’n van fer fora per pixar en un arbre que en realitat era una columna. No hi tornaré, és massa perillós.

Cinema a la fresca

En defensa dels organitzadors diré que compleixen el que prometen. Sens dubte es tracta de veure cine a la fresca, però clar, és molt difícil poder disfrutar d’una pel·lícula quan les dents no et deixen de petar, no sents els dits i estàs sent atès per una perillosa hipotèrmia. Ja era hora que aquest tipus d’activitats es fessin també a l’hivern, però encara se’ls ha de donar un volt.

Karaoke Hermanos Félix

Aquest karaoke ha incorporat autotune als micròfons, així que després de cantar tres cançons vaig rebre cinc contractes de discogràfiques i ara soc l’artista número u a Espanya i Llatinoamèrica. Canto cançons d’altres i no sé entonar, però tinc bona actitud i una desimboltura que m’ha fet ser nominat a set Grammys llatins. Des d’aquí vull agrair als meus fans perquè sense ells no soc ningú.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén m’ha convidat a sopar, una altra vegada, i fa que em senti culpable que ell convidi sempre. Fa anys que fa el mateix. La seva personalitat recargolada disfruta fent-me sentir malament. Cada vegada que el cambrer ve amb el compte, aprofitant que me’n vaig al lavabo, sempre acaba pagant ell. És realment mesquí i insuportable. Al final aconseguirà que no demani el xampany car.

Temes:

Humor