On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona

El millor: les jornades grans del festival MIRA i l’exposició World Press Photo. El pitjor: la insípida tornada de Diana Ross

Els millors plans d’aquesta setmana a Barcelona
1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Fotos que revelen molt

L’exposició del concurs World Press Photo s’instal·la al CCCB per dissetè any consecutiu. Oportunitat per conèixer els projectes guanyadors de l’any, entre els quals la foto feta al Iemen per Pablo Tosco, argentinoespanyol resident a Barcelona. Hi ha temps fins al 12 de desembre. 


Beats i bits

Encara queden dues jornades (divendres i dissabte) del festival MIRA d’arts digitals. Xous audiovisuals, sessions de ‘dj’, projeccions immersives... Gairebé sempre a Fabra i Colts, tot i que amb alguna desviació cap a IDEAL i Razzmatazz, on els enormes Overmono (foto) oferiran una sessió dissabte. 


Fes-ho tu mateix (si en saps)

Després de dues edicions online, el Handmade Festival, experiència definitiva per als amants de l’artesania, torna al carrer; o per ser precisos, a Fira Barcelona, del 12 al 14 de novembre. Gran col·lecció d’expositors i moltes activitats, algunes gratis. De 10 a 20 h (divendres i dissabte) i de 10 a 19 h (diumenge).

Gran festival per a petits 

Notícies relacionades

El Meu Primer Festival, esdeveniment de cine per a nens de 2 a 12 anys, torna amb una edició especialment cuidada. Per no perdre’s: l’homenatge a la productora irlandesa Cartoon Saloon o el curt ‘Banc’ de Rich Webber (foto). Del 12 al 28 de novembre, a sales de Barcelona i altres poblacions i també a Filmin.


OFF

OFFLa descafeïnada tornada de Diana Ross

Amb el so disco de nou en voga, un àlbum de tornada de Ross semblava bona idea. Però potser l’ubic Jack Antonoff (productor de Taylor Swift, Lorde o Lana Del Rei, entre d’altres) no era el millor productor possible per al projecte. ‘Thank you’ no electritza ni convida a saltar a la pista. 

Temes:

Música