On Catalunya

No gasteu

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona

Música, art i ecologia, el més destacat de la setmana

4 activitats gratuïtes que no us podeu perdre a Barcelona
1
Es llegeix en minuts

Concerts al Fort Pienc

Des de ritmes llatins fins a música del segle XVI. Així són els cicles musicals del Centre Cívic Fort Pienc (plaça Fort Pienc, 4), que aquest divendres, a les 19 h, presenten una barreja argentinobrasilera de la mà del Duo Aramai. El divendres següent, música llatina del Duo Serendipia, i el següent, dia 12, concert amb instruments renaixentistes.


Art entre Granollers i Barcelona

El Panoràmic Granollers continua en diversos museus i recintes emblemàtics de Granollers i Barcelona. Centrat en l’audiovisual, especialment la fotografia i el cine, el festival ha programat diverses visites guiades per les seves exposicions, que van des de galeries fotogràfiques tradicionals fins a projeccions més interpretatives.

El festival més ecologista

Notícies relacionades

Si aquí no us trobeu Greta Thunberg serà de casualitat: el Posidonia Green Festival de La Sedeta (Sicília, 321) promet un divendres molt ecologista. A les 16.30 h, ‘workshop’ sobre els oceans, a les 19 h un diàleg sobre art i ciència, i a les 20.30 h un concert amb instruments de materials reciclats.


Berlín, el paradís ‘indie’

Mai una exposició havia seguit tan al peu de la lletra els tòpics de l’‘underground’ berlinès: sexe, festa, drogues, identitats ‘queer’, llibertat i art. Així és ‘Hover’, la col·lecció de fotografies que Jürgen Baldiga va fer al Berlín dels 80. Fins al 27 de novembre, a Cordova Gallery (Encuny, 24).

Temes:

Gratis