On Catalunya

EL SEMÀFOR D’EL MUNDO TODAY

«Els multimilionaris comencen a buscar paradisos fiscals a l’espai»

L’actualitat del demà de Barcelona

«Els multimilionaris comencen a buscar paradisos fiscals a l’espai»
1
Es llegeix en minuts

L’espai

En la seva incessant recerca de nous paradisos fiscals i llocs als quals no arribi Hisenda, els multimilionaris han començat a interessar-se pel turisme espacial. Semblava impossible però, després de convertir el planeta Terra en un abocador, les persones més riques del món s’han proposat ara gentrificar el cosmos. Els marcians que ens estiguin observant pensaran que al nostre planeta només hi viuen multimilionaris excèntrics.

Mesón Los Hermanitos

Vaig demanar una amanida Cèsar i em van portar una amanida verda normal. Quan em vaig acostar a la barra per queixar-me que li faltaven el pollastre, les torradetes i la salsa... tots els cambrers de l’establiment em van envoltar i van començar a apunyalar-me. D’una banda, admeto que l’experiència és «100% Cèsar», però d’altra banda ara soc a l’hospital. En definitiva, m’ha deixat un gust agredolç.

Ajuntament de Barcelona

Ho va anunciar l’alcaldessa la setmana passada: a Barcelona ja serà un delicte oficial presentar-se a casa d’un amic sense avisar amb tres mesos d’antelació. Molts ciutadans feia temps que esperàvem una normativa que ens protegís d’aquests amics (alguns de procedència madrilenya, on tenen aquests costums salvatges) que, només perquè passen per davant de casa teva, es decideixen a trucar-te a l’intèrfon per fer-te una visita.

Rubén

Com sempre, un semàfor vermell per al meu amic Rubén. Tant de bo algun dia pugui valorar la seva conducta d’una altra manera, però per ara és impossible. Per començar, vaig quedar amb ell i no s’hi va presentar perquè l’havia atropellat un autobús. I ara... ¿doncs no va i demana, com a última voluntat, ser «enterrat» al mar? Rubenchi: quan acabem de cavar un forat al mig de l’oceà, no et trobarem a faltar.

Temes:

Humor