On Catalunya

El millor de BCN

El top 100 de l’oci de Barcelona / MAPA

Amb aquest mapa la teva vida social deixarà de ser tan insignificant com Ciutadans. Aquí trobaràs concentrats amb un cop d’ull els últims rànquings de l’On Barcelona

El top 100 de l’oci de Barcelona / MAPA
1
Es llegeix en minuts
Ana Sánchez
Ana Sánchez

Periodista

ver +

¿Necessites un miracle? Has arribat al mapa indicat. En aquest mapa de Barcelona pots trobar fins i tot un Santet miraculós. Aquí tens concentrats amb un cop d’ull els últims rànquings de l’On Barcelona. El top 100 de l’oci de la ciutat. Sí, amb aquest mapa la teva vida social deixarà de ser tan insignificant com Ciutadans. 

Aquí hi ha les millors braves, truites, croquetes, pizzes. Els millors còctels, esmorzars, els bocates més bojos. ‘Hot spots’ per a posturejar per sobre de les teves possibilitats: gronxadors amb vistes, passatges amb encant, portes fotogèniques, banys instagramejables. La plaça més bonica de Barcelona. Des d’espais sostenibles fins on anar-te’n de compres friquis. Racons de la ciutat on es veuen més criatures tenebroses que als passadissos de Tele 5: carrers fantasmals, dracs urbans, on viure el teu propi enterrament. ¿Que vols menjar-te una hamburguesa de cocodril? També pots. I fins i tot gofres amb forma de penis.  A la següent taula pots triar què buscar segons la categoria.

Hi ha escapades urbanes sense sortir de la ciutat: xiringuitos de parc, refugis rústics. I totes les experiències increïbles que hem anat descobrint durant els últims anys: llançament de destral, una acadèmia d’espases làser a l’estil ‘Star wars’, la nau espacial d’Alien. ¿Una escola de Supermans? És clar. I el gimnàs de Spiderman. ¿Encara no se t’ha escapat un «guau»? Busca pastisseries per a gossos i sastreries de mascotes.