On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Classes d’arts de prova i una exposició per reflexionar, entre les propostes més destacades d’aquests dies

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Pintures per reflexionar

El pintor Ángel Alonso Blanco (1967) fa reflexions polítiques amb el pinzell. Als seus quadros denuncia la brutalitat policial, l’herència colonial al nostre país i les violències que afecten les persones migrants. L’acabada d’inaugurar exposició ‘Figures salvatges. Petjades del colonialisme’, a les Cotxeres Borrell (Viladomat, 2-8), anima al debat a través de les seves obres. Fins a final mes.


Fes que el 2021 pinti bé 

Si les teves habilitats artístiques es resumeixen a fer figures de pal, és hora d’apuntar-se a pintura. Si encara no saps quin estil t’agrada més (creativa, realista, etc.), les classes obertes d’Elisa Arias a Meetup et serviran per provar diversos gèneres abans de comprometre’t amb un taller. 

Aquest any sí: aprèn anglès

Notícies relacionades

Amb la Covid hem descobert les activitats per ‘streaming’, i una de les més prolífiques són els intercanvis d’idiomes. Per exemple, per aprendre anglès, els Meetup Spanish English Exchange i les seves converses gratis o els tallers del Native English Speaking Workshops, per a nivells alts (i tot i que és de pagament, té una sessió de prova).


Munteu-vos un cinefòrum al saló 

Aquest cap de setmana pots posar-te una pel·li de Netflix o passar per la web del Centre LGTBI, que tindrà disponible durant 24 hores la pel·lícula ‘Heartstone’, un film islandès del despertar sexual d’un jove en una de les zones més rurals del país. 

Temes:

Gratis