On Catalunya

No gastis

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Així es comença un any de pel·lícula

L’espai veïnal Calàbria 66, a Sant Antoni, organitza cada diumenge a les 19 h una sessió de cinefòrum. Pel·lícula, debat i interacció social. Aquest diumenge, ‘Yo, Robot’, el que ve ‘Thor: Ragnarok’, el següent ‘También la lluvia’ i per tancar el mes ‘El jovencito Frankenstein’. No fa falta reserva prèvia.


Els llibres amb dibuixos no són per a nens

Els nostres primers llibres eren plens de dibuixos. Però, a partir de certa edat, els deixem perquè són només per a nens. El Festival Como Pedro por mi casa vol demostrar que ens equivoquem amb una exposició de llibres plens d’art. A la galeria Petitona Room (Villarroel, 25), fins dissabte.

Un homenatge als artesans del segle XXI

Notícies relacionades

Encara existeix un gremi d’artesans que es resisteix a la societat de consum i producció massiva. I per això existeixen els Premis Nacionals d’Artesania: per valorar la seva necessària aportació a la indústria catalana. El Centre Artesania (Banys Nous, 11) presenta una mostra amb els guanyadors de l’edició anterior.


Tres dècades de contaminació nuclear

El desastre de Txernòbil compleix 35 anys el 2021. I, com a recordatori d’«uns fets que mai haurien de tornar a ocórrer», la biblioteca Xavier Benguerel (Bogatell, 17) organitza fins a final de mes una exposició fotogràfica amb 16 instantànies que aborden els tràgics fets des de diverses perspectives.

Temes:

Gratis