On Catalunya

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

Un festival de documentals immersius i una exposició de TikTok, entre les propostes més destacades d’aquests dies

ONBARCELONA XRDOCS  el primer festival de documentales inmersivos del mundo

ONBARCELONA XRDOCS el primer festival de documentales inmersivos del mundo

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El museu on no deixaràs de riure

Si ets dels milers de persones que es van descarregar ‘TikTok’ durant el confinament, ja saps que és molt addictiva: et poses a veure un parell de vídeos i, de sobte, portes dues hores fent ‘scrolling’. La Virreina (La Rambla, 99) organitza PUBER, una exposició sobre l’‘app’ i la comunicació adolescent que promet passar-s’ho bé.


Barcelona lluita contra la sida

Continuen els esdeveniments que commemoren el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, celebrat l’1 de desembre. Aquest cap de setmana, el bar La Federica (Salvà, 3) acull el World Aids Weekend, dos dies de show drag en directe, ‘dj’, begudes i una tómbola. Amb reserva prèvia al seu compte d’Instagram.

Entra dins de la pantalla del cine

Notícies relacionades

Arriba a Barcelona el XRDOCS, el primer festival de documentals immersius del món. Realitat augmentada i càmeres de 360 graus, material necessari perquè t’absorbeixi la pantalla. Se celebra dimarts, dia 15, al Centre d’Arts Digitals IDEAL, amb reserva prèvia a la seva web.


Acaba l’any tornant-te radical

Aquest cap de setmana, dies 12 i 13, torna a la la Fabra i Coats la Literal d’Hivern, la «fira de llibres radicals». Feminisme, ecologia, anticapitalisme, ruralisme, antiracisme i un llarg etcètera de postulats crítics ompliran l’espai a través de conferències, poesia, recitals i mercats ambulants. 

Temes:

Gratis