On Catalunya

ON / OFF

Els millors plans d'aquesta setmana

El millor: el programa virtual de l'Alternativa i el nou 'live streaming' de L'Auditori Digital. El pitjor: el nou disc de Paloma Faith

zentauroepp55893367 on bcn201116160412

zentauroepp55893367 on bcn201116160412

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Bones alternatives cinematogràfiques

Fins al dia 29 queda temps per submergir-se, via Filmin, en el programa del festival l’Alternativa. Atenció al documental ‘Merry Christmas, Yiwu’ (foto), sobre la ciutat xinesa on es produeixen el 60% dels ornaments nadalencs.


Disfrutant de l’OBC des del sofà

L’exitosa iniciativa L’Auditori Digital ofereix un nou ‘live streaming’ aquest divendres, dia 20, a les 19.00 h. Peces de Thomas Adès (’In seven days’, amb videoprojeccions), Schumann i Strauss interpretades per l’OBC.


Parlament Europeu de riure 

¿Serveix per a alguna cosa el Parlament Europeu? És una pregunta que ens fem massa dies. Com a mínim, serveix per fer bona sàtira, com la sèrie ‘Parliament’ (Filmin), sobre les tribulacions d’un jove assistent parlamentari francès.


Viswanathan, una estrella del demà

Notícies relacionades

En un futur, totes les comèdies romàntiques haurien de tenir Geraldine Viswanathan (a la foto, a l’esquerra) com a heroïna. És la conclusió que es desprèn del visionament de ‘La galería de los corazones rotos’, de lloguer digital des de dilluns, dia 23.


OFF

El nou disc de Paloma Faith

De Cyndi Lauper només n’hi ha una. Però Paloma Faith s’esforça a (mirar de) fer-nos creure que ella també pot ser-ho a l’àlbum ‘Infinite things’. Bé, a ‘Me time’ imita més Sia. Massa sovint, poca personalitat pròpia.