On Catalunya

NO GASTIS

4 activitats gratuïtes que no et pots perdre a Barcelona

El més destacat: la plataforma #ElÚltimoConcierto organitza un festival en 'streaming' per conscienciar sobre la crítica situació de les sales de concerts

zentauroepp55848031 onana onbarcelona201112160417

zentauroepp55848031 onana onbarcelona201112160417

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’últim concert de la teva sala favorita

Les sales de concerts estan en estat crític. Sí,ApoloRazzmatazz  i moltes d’altres podrien tancar. Per denunciar-ho, el dia 18 concert conjunt en ‘streaming’ a la web d’#ElÚltimoConcierto amb La Casa Azul, Dorian, Mishima i més.


Cartògraf per una bona causa

Els mapes no només serveixen per orientar-se als carrers de l’Eixample. També tenen funció humanitària. Metges sense Fronteres organitza el dia 18 a la seva web el ‘Mapató’, una marató de cartogafria per mapar llocs oblidats i utilitzar-los a les seves accions.

Menjar del camp a casa teva

Notícies relacionades

La moda ‘realfooder’ és a gairebé totes les cuines. Podent menjar sa, ¿per què prendre ultraprocessats? Per això, dissabte al matí arriben els mercats agraris. El Mercat de la Terra a les Tres Xemeneies, al Paral·lel, i el Mercat de Pagès a Vallcarca, a la plaça del metro.


Barcelona, musa i ciutat literària

Centenars d’autors s’han enamorat de la nostra ciutat. I el festival Barcelona Novel·la Històrica existeix per celebrar-ho. Fins dissabte, xerrades i conferències ‘online’ amb escriptors com Eduardo Mendoza o Rodrigo Fresán.

Temes:

Gratis