On Catalunya

ON / OFF

4 coses per fer aquesta setmana en confinament

El millor: 'Madre oscura' de lloguer digital i la Camera Musicae gratis en 'streaming'. El pitjor: que no hi hagi Most (o gairebé) fins al 2021

zentauroepp55732883 onoff201103155512

zentauroepp55732883 onoff201103155512

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Èxit d’autocines a casa teva

La pel·lícula de terror (de bruixa, per ser precisos) ‘Madre oscura’ es va convertir la primavera passada, durant el confinament, en un èxit sorpresa als autocines dels Estats Units. Aquest cap de setmana la podem veure de lloguer digital.


Últims dies (o gairebé) d’Asian Film Festival

Diumenge vinent, dia 8, acaba l’Asian Film Festival, aquest any amb seu a la plataforma Filmin. Però la majoria de títols (entre els quals el celebrat ‘Lingua franca’, a la foto) es poden veure fins al diumenge següent.


Orquestra majúscula a un cost minúscul 

Oferta difícil de rebutjar: ‘streaming’ gratuït (durant 72 hores) d’un concert de l’orquestra simfònica Camera Musicae, amb Iván Martín al piano, al Palau de la Música Catalana. Obres de Rakhmàninov i Bach. Des de dissabte, dia 8, a les 13.00 h., aquí.  


La nova sèrie dels Muppets a Disney+

Notícies relacionades

‘Más Muppets que nunca’ actualitza Gustavo, Piggy i companyia sense llançar per la borda la seva innocència ni la seva anàrquica forma de comèdia. Com a entrevistadors, ‘photobombers’ o presentadors de concurs, continuen traient somriures.  


OFF

El Most Festival es posposa al juny del 2021

La desena edició del festival del cine del vi tindrà lloc, al final, del 3 al 13 de juny al Penedès i del 18 al 20 al Priorat. Però no guardin les ampolles: fins al 15 de novembre Filmin acull una selecció de 21 títols vinculats al Most.