On Catalunya

ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Renaldo & Clara en el BAM i la doble sessió de 'Vertigen' a la Filmo. El pitjor: un Gus Dapperton poc lliure

zentauroepp55056099 onoff200922181242

zentauroepp55056099 onoff200922181242

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

El pop ens dona frescor

Entre els concerts que queden del BAM, destaca la presentació a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm del nou disc de Renaldo & Clara (foto): ‘L’amor fa calor’, del millor i més fresc que ha donat el pop català recent. Dissabte, dia 26, 18.00 h. 


Curiós cas de festival supervivent

El festival Mort passa de fer honor al seu nom i sobreviu, en realitat, a aquest any estrany. Hi haurà actuacions íntimes de Meritxell Neddermann (foto), Bearoid, Dan Peralbo, ret... Divendres, dia 25, El Pumarejo, des de les 19.00 h.


‘Vertigen’ a tota hora, quan sigui

La Filmoteca programa, com a part del cicle ‘Eugenio Trías, cinèfil’, dues sessions de l’inesgotable clàssic de Hitchcock: diumenge, dia 27, a les 20.00 h, i dimarts, dia 29, a les 20.00 h (aquesta vegada amb taula rodona inclosa).


‘Bien sûr, vous pouvez compter sud moi’

Notícies relacionades

És el que haurien de contestar els amants del cine francòfon a la pregunta: ¿vens a veure alguna cosa de l’Ohlalà? El festival presentarà una notable selecció de títols de l’1 al 8 d’octubre. El primer, ‘La belle époque’ (foto), amb Daniel Auteuil.


OFF

Gus Dapperton, menys lliure del desitjable

En el seu segon disc, l’artista de ‘bedroom pop’ sembla obligar-se a si mateix a seguir fórmules en auge i cultivar, sense gran capacitat de convicció, l’actual gust per la misèria existencial. ‘Orca’ és millor com més lliure i hedonista.