ON / OFF

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: les noves edicions de l'Offside Fest i el Mixtur. El pitjor: Hurts s'han llançat a un dubtós electro-rock

Juan Manuel Freire

4 coses que no us podeu perdre aquesta setmana a Barcelona

ON

Offside Fest, futbol rima amb cine

El festival de cine documental de futbol arrenca dimarts, dia 15, amb un homenatge a Michael Robinson a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. I l’endemà, primera pel·lícula als Girona: ‘Nos llaman guerreras’ (a la foto).


Noves aventures en alta fidelitat

La novena edició del Mixtur, festival de nova creació sonora, se celebra finalment del 10 al 20 de setembre. Destaca la violoncel·lista Erica Wise (diumenge, 18.00 h., Fabra i Coats), amb un programa breu però dens. 


Dansa, circ i música a L’H

Per Amor a L’Hart, el festival d’art al carrer de l’Hospitalet, se celebra amb (la nova) normalitat. Del 17 al 18, al parc de la Remunta, es podrà disfrutar, amb reserva d’entrada prèvia, de diferents espectacles. (A la foto, ‘Blue monday’, dels ballarins Agnès Sales i Héctor Plaza).


Capullo de Jerez, una altra lliçó magistral

Després de passar pel Primavera Sound el 2018, el ‘Capu’ visita les Nits del Fòrum del mateix festival per tornar a mostrar la seva visceral visió del flamenc. Amics del cant més ortodox, absteniu-vos. Dijous, dia 17, 21.00 h.


OFF

Hurts ara fan mal en un mal sentit

¿Què ha sigut dels Hurts descaradament pop de ‘Wonderful life’, un dels millors singles del 2010? Han volgut fer la mateixa evolució cap a la foscor i el rock que Depeche Mode, tot i que pel camí han perdut eficàcia. L’àlbum ‘Faith’ fa molt mal.