On Catalunya

El semàfor del mundo today

«Encara no sé si he anat al cine a veure 'Tenet' o no»

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp53407094 onbarcelona200904162907

zentauroepp53407094 onbarcelona200904162907

1
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

‘Tenet’

No recordo si he anat al cine a veure Tenet o si simplement ho faré en el futur, que en el fons és el meu passat. No sé si m’ha agradat o no. La veritat és que estic molt confús. M’agradaria tenir alguna certesa per saber si he de reclamar els diners de l’entrada o si al contrari he de tornar a anar a veure-la perquè em va agradar. De moment li dono el vermell del semàfor per si de cas.

Cabana turística

Et diuen que és una cabana turística, pagues una pasta, però després resulta que hi estàs tu sol i no hi ha ni un sol turista amb tu. Jo vaig pagar per passar una nit en una cabana amb turistes i no només al mig del bosc; em fa por la foscor. La pròxima vegada que vegeu un anunci d’una cabana turística amb un cartell amb gent de cabells rossos i ulls blaus somrient al costat, que sapigueu que és una farsa. L’únic que us trobareu és la cabana. Els turistes seran a casa seva amb els seus amics turistes.

Dinoland Arenas

El que més em va impressionar d’aquesta exposició de dinosaures sense cap dubte va ser la seva seguretat. En cap moment els velociraptors van sortir de les tanques i van atacar els visitants. El tiranosaure va estar controlat en tot moment i no va provocar cap ensurt. Fins i tot els nets del responsable de l’exposició hi van anar de visita i no van tenir ni un sol incident. Com a barceloní em sento molt orgullós que s’hagi après dels errors del passat.

Rubén

Segur que aquest es pensava que ens havíem oblidat d’ell, que durant tots aquests mesos no l’hem estat vigilant, que no hem sabut tot el que ha estat fent. Doncs sí, Rubencito, no hem fet cap altra cosa que observar-te. Sabem que has estat portant la mascareta més temps al colze que a la boca, i que després de la segona cervesa ja no et rentes les mans tan a fons com caldria. La teva mesquinesa ens continua espantant. Per sort ara tornem a tenir aquest fòrum per avisar tothom de com de perillós ets.

Temes:

Humor