On Catalunya

un respir per als pares

Nannyfy: cangurs en 'streaming'

¿Els teus fills ja no saben què fer durant el confinament? Les activitats que proposa aquesta empresa els mantindran una bona estona distrets

080420 nannyfy 16 9 elperiodico / periodico

1
Es llegeix en minuts
On Barcelona

La vida en temps de coronavirus ha canviat tant que ara els cangurs no van a casa físicament a cuidar els nens, sinó que apareixen a la pantalla i estan una estona amb ells. I això amb els pares dins. Perquè així és un confinament en ple estat d’alarma: canalla sense escola i pares que, si tenen sort, teletreballen.

En una situació així, ¿qui pot estar pels més petits? Doncs la gent de Nannyfy, un ‘marketplace’ que posa en contacte famílies amb ‘nannys’ de confiança i que aquests dies ofereix activitats en ‘streaming’.

Tres quarts d’hora

Notícies relacionades

La CEO d’aquesta empresa, Claudia de la Riva, explica que hi ha un cangur per a cada quatre o sis nens i que durant uns tres quarts d’hora fan ‘e-activities’ com tocar la guitarra, cuinar sense foc, ioga, ballet, manualitats per «mantenir els nens distrets mentre els pares teletreballen».

4 € cada sessió

Cada sessió costa 4 euros per activitat; si s’escull l’‘Small pack’ (dues activitats cada dia, de dilluns a divendres), val 34, i l’‘Unlimited pack’, que surt per 65, té activitats il·limitades al dia de dilluns a divendres. La idea ha tingut èxit, ja que van començar el primer dilluns de confinament amb uns 200 nens i ara s’acosten als 1.000.