On Catalunya

l'humor del mundo today

«Vaig anar a la Sagrada Família i només vaig haver d'esperar 40 minuts a la cua»

L'actualitat del demà de Barcelona

sagrada-fmilia

sagrada-fmilia / ELISENDA PONS

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Bar Ramón

És una llàstima que passin aquestes coses, però després de 25 anys, el Bar Ramón ha tancat sense previ avís. Em fa molta pena perquè anava a fer el cafè allà des del 2009. Em sorprèn molt que hagin tancat perquè fins fa una setmana funcionava molt bé. La gentrificació que es viu al meu barri està en el pitjor moment, perquèabsolutament tots els negocis que hi ha al meu carrer han tancat d’un dia per l’altre. Fa dies que vago per la ciutat a la recerca d’un bar obert, fins i tot he notat que la gent m’aplaudeix des de les finestres per animar-me a trobar-lo.

Skype

És increïble com d’un dia per l’altre aquesta aplicació s’ha posat tan de moda. A cada amic que li dic de quedar per prendre alguna cosa, m’acaba citant per veure’ns per Skype. Reconec que al principi em va despertar curiositat, però després d’una setmana fent videotrucades, em començo a avorrir una mica. Hi ha molt retard, no sempre es veu bé i la veritat és que, parli amb qui parli, no puc deixar de mirar-me a mi mateix al quadradet que hi ha a la part inferior dreta. Intento centrar-me en l’altra persona, però inevitablement acabo mirant-me fixament a mi. Si li dono el taronja i no el vermell és perquè surto realment guapo.

La Sagrada Família

L’altre dia vaig anar a la Sagrada Família i només vaig haver d’esperar 40 minuts a la cua. Mai havia vist tan poca gent als voltants de la basílica, cosa que em fa sospitar que ja l’han vist absolutament tots els habitants del planeta Terra. Em va sorprendre veure que les figures de Jesucrist portaven una mascareta, sembla que Gaudí va tenir en compte alguna mena d’al·lèrgia que el fill de Déu devia patir en els seus últims dies, una altra mostra més de la magnitud d’aquest visionari. Això sí, la pròxima vegada que torni a fer turisme em dutxaré millor perquè vaig notar que els altres visitants no se m’acostaven a més d’un metre.

Rubén

Aquesta setmana el Rubén ha tornat a demostrar com n’és, de mal amic. Fa dies que em fa el buit i em posa tota mena d’excuses ridícules per no veure’ns. Cada dimarts a la tarda solem quedar els companys de l’oficina per prendre unes cerveses, però últimament no s’ha presentat ningú, i jo crec que és perquè el Rubén ha estat fent alguna cosa a la meva esquena. Sospito que s’estan veient en un altre lloc sense mi. D’un temps ençà em sento sol, vaig pel carrer i no veig ningú, els llocs estan tancats, la gent m’evita. Estic segur que el Rubén hi té alguna cosa a veure. Des del setembre que aviso que estava tramant alguna cosa i ningú em va fer cas.

Temes:

Humor