On Catalunya

'INSTAFITNESS'

Acaba la quarantena sense panxa cervesera

Estar confinat a casa també suposa dir adeu a tots els esforços que has fet al gym els últims mesos. ¿O no? Segueix els consells d'aquests 'influencers' i podràs atracar les reserves de dolç sense remordiments

zentauroepp52774504 confinamiento200313171435

zentauroepp52774504 confinamiento200313171435

2
Es llegeix en minuts
Abel Cobos

Per a molts, la quarantena significa que per fi podran posar-se al dia de les seves sèries, pel·lícules i llibres pendents. Però per a molts d’altres suposa no poder anar al gimnàs i veure que els seus esforços per aconseguir un cos ‘fit’se n’aniran en orris. Per si això fos poc, encara hi ha notícies més dolentes: quan s’acabi la quarantena ja serà primavera. Sí, adeu hivern, hola compte enrere a aconseguir el tipus estiuenc. Per això, obre Instagram YouTube i segueix els consells dels influencers fitness, que et donaran rutines i exercicis perquè els teus abdominals resisteixin a la quarantena.

1. Patry Jordán

Amb 7,5 milions de seguidors a YouTube i gairebé 1 milió a Instagram (@patryjordan), Patry Jordán és, indubtablement, la ‘influencer’  d’esport més famosa del nostre país. I normal: les seves rutines d’esport, que van des del més accessible al més professional, et permetran entrenar des de casa independentment de si ets dels que esmorzen batuts de proteïnes o si les teves cames tremolen com les de Bambi després d’un esquat.


2. Sergio Peinado

Rutines de 30 minuts d’abdominals, exercicis de pit per fer a casa, fer cames i braços sense necessitat de màquines, etcètera. Així són els vídeos de Sergio Peinado al seu canal de YouTube, que té més de 2 milions de seguidors i que podràs seguir fàcilment (i amb disciplina) durant la quarantena.


3. Melissa Wood

Després de ser mare, aquesta instructora de ioga, pilates i meditació va utilitzar l’esport per cuidar la seva salut i reduir els efectes negatius del postpart al seu cos. Amb l’objectiu de compartir les seves rutines amb altres dones, es va convertir en YouTuber i influencer. Al seu canal i el seu Instagram (@melissawoodhealth) pots trobar el resultat: desenes de vídeos curts amb posats de ioga, pilates i estiraments per seguir des de casa.


4. Verónica Costa

Notícies relacionades

L’Instagram de Verónica Costa (@vikikacosta) et despertarà totes les inseguretats que no sabies que tenies. Amb un ràpid cop d’ull a les seves fotos veuràs uns abdominals, braços, cames i glutis de catàleg del Decathlon. Però, bé, per sort, les seves rutines d’esport les té guardades en les seves stories destacades, amb petits consells i seqüències d’exercicis ben explicats.


5. Home Squats

Aquest compte d’Instagram (@home_squats) vol proposar-te un repte: fes esquats a casa. A través de posts de diferents entrenadores personals, ensenyen els esquats de mil i una formes i, a més, aplicades a diferents esports i amb diferents equipaments (per si, per exemple, a casa tens pesos o pilotes medicinals i vols incorporar-les). Un repte duríssim, sí. Però és el que toca per mantenir el tipus.