On Catalunya

no gastis

5 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Hip-hop feminista al Born i una exposició de fotos de l'arxiu de la Fundació TMB, entre les propostes més interessants per a aquests dies

tmb

tmb

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

¿És final de mes i no tens pasta? No-pas-sa-res. Aquí et proposem diverses activitats gratuïtes a Barcelona que no et costaran ni un cèntim. ¡A disfrutar!

1. El hip-hop feminista i guerrer d’Anna Tijoux, al Born

La xilena Anna Tijoux ha guanyat un Grammy Llatí amb el seu hip-hop feminista i guerrer. Dissabte, dia 29, a les 19 hores estarà a la plaça Comercial, just davant d’El Born Centre de Cultura i Memòria. 


2. Els secrets del treball de l’etòloga Biruté Galdikas

El cicle ‘Petites històries, grans dones’, en el qual nou museus donen visibilitat a una dona destacada i relacionada amb la seva col·lecció, comença aquest diumenge, 1 de març, a les 11.30 hores en el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Parc del Fòrum) amb una sessió dedicada a l’etòloga Biruté Galdikas, especialista en orangutans. 


3. Crissy Z canta i parla a la biblioteca

El periodista musical Toni Castarnado torna a asseure’s durant el mes de març a diferents biblioteques públiques amb diverses artistes úniques perquè cantin i parlin sobre la seva música. Crissy Z inicia el cicle ‘Elles canten, elles parlen’ dilluns, dia 2, a les 19.00 hores, a la Biblioteca Poble-sec-Francesc Boix (Blai, 34). 


4. Una exposició i un documental sobre la importància de l’aigua

Notícies relacionades

De dilluns, 2, a dissabte, 28, el cicle ‘AiguArt’ agrupa propostes de dansa, música, gastronomia i arts plàstiques per reivindicar la importància de l’aigua a través de l’art. Dilluns, dia 2, s’inaugura l’exposició de la pintora Tessa Prevosti ‘Una vida sense plàstic’ i es projectarà el documental ‘Gifts of Silver’, sobre els fiords de la Patagònia, a l’Aula d’Educació Ambiental de les Corts (plaça de la Concòrdia, 13). 


5. Fotos de l’arxiu de la Fundació TMB

L’exposició ‘Negativos de vidrio’ mostra públicament per primera vegada un interessant fons fotogràfic de l’arxiu fotogràfic de la Fundació TMB, amb imatges produïdes entre el 1877 i el 1940. Serà a l’espai Mercè Sala (vestíbul de les L3 i L5 de Diagonal) fins al 31 de març, de dilluns a divendres laborables de 10.00 a 20.00 hores.

Temes:

Gratis