On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el concert de Núria Graham a l'Apolo i l'última novel·la d'Elif Shafak. El pitjor: La Roux ha tornat sense 'hits'

zentauroepp52275990 onoff200213132239

zentauroepp52275990 onoff200213132239

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

El millor de Graham

La cantautora pop-folk Núria Graham presenta a l’Apolo (Nou de la Rambla, 113) un tercer disc, Marjorie, amb melodies que podrien agradar a Suzanne Vega i una producció subtilment barroca. En aquest àlbum hi ha les seves millors cançons fins a la data, com la del títol i ‘Shirley’. Dijous, dia 27, a les 21.00 hores, en el marc del Guitar BCN.


Cimera de Shafak

Segons observacions científiques, l’activitat cerebral pot seguir diversos minuts després de la mort clínica. La narradora de ‘Mis últimos 10 minutos y 36 segundos en este extraño mundo’ (Lumen) utilitza aquest temps per explicar la seva infància, la seva joventut i els fets que la van portar a morir. Lírica i demolidora novel·la de la turca Elif Shafak.


La festa més encertada

El segell indie barceloní El Genio Equivocado continua celebrant la seva primera dècada de vida. Aquest dissabte, dia 22, toca festa amb Perapertú, els clàssics de la casa Grushenka (foto), Ghost Transmission i Escuelas PíasA l’Espai Zowie (passatge Can Polític, 13, de l’Hospitalet) a partir de les 22.30 hores.


Cine abstracte

A més de treballar com a càmera en, per exemple, la mítica ‘Temblores’, Amy Halpern ha construït una important obra com a cineasta experimental. Dijous, dia 27, passarà pel Xcèntric del CCCB (19.30 horas) per presentar una selecció dels seus jocs amb la llum, la càmera i el moviment. Montalegre, 5.


La sessió de la setmana 

Notícies relacionades

Serà, probablement, la de The Black Madonna a Nitsa Club (Nou de la Rambla, 113), aquest divendres, dia 21. La seva especialitat és el house alliberador i inspirador i no sol deixar la cabina sense haver-nos abandonat abans exhausts. També hi punxen Jason Kendig (membre clau de Honey Soundsystem) i DJ Coco.


OFF

La Roux ha tornat sense ‘hits’

Els temps d’‘In for the kill’ o ‘Bulletproof’ semblen cada vegada més lluny, impossibles de recuperar. En el seu segon disc a soles, ‘Supervision’, La Roux busca i busca i no acaba de trobar les tornades simples i màgiques que fa anys animaven el seu synth-pop dels vuitanta.