On Catalunya

en família

L'Aquàrium compleix 25 anys

El centre celebra el seu aniversari amb activitats extra i regala l'entrada als menors de 10 anys i als joves de 25 durant la setmana del seu aniversari

aquarium

aquarium

2
Es llegeix en minuts
Eva Melús

L’Aquàrium compleix 25 anys El centre marí més gran de fauna mediterrània del món va ser inaugurat el 1995. Per celebrar-ho, està treballant en un calendari d’activitats extraordinàries. Els nens de fins a 10 anys i els joves que en compleixin 25 durant aquest 2020 podran disfrutar-les totes a cost zero, ja que tindran accés gratuït durant els set dies de la setmana del seu aniversari. 

L’Aquàrium

Fins a finals del mes de febrer, les grans activitats familiars es presenten sota el paraigua del programa Curioses criatures, totes incloses en el preu de l’entrada. L’oferta inclou una visita guiada de 45 minuts, tots els diumenges a les 17.00 hores, amb inscripció i recomanada a partir de 6 anys. És, sens dubte, una de les millors maneres d’apreciar amb detall la gran varietat d’espècies que viuen al centre, que compta amb més d’11.000 varietats. 

Un altre moment especial que proposa L’Aquàrium és la cita amb les rajades (Feeding time rajades), tots els dissabtes a les 14.00 hores, quan els cuidadors alimenten aquests peixos, parents dels taurons, i ens descobreixen com de poc que en sabem. La ruta natural des d’allà és anar a la cafeteria, on també els dissabtes, de 16.00 a 19.00 hores, munten un pintacares, i sortir d’allà amb aspecte de rajada o de qualsevol altre animal marí. 

Immersió amb taurons

L’Aquàrium també ofereix l’oportunitat d’acostar-se a un tauró, una cosa que la majoria dels mortals no hem fet mai a la vida. En aquest cas, amb totes les garantia de seguretat perquè es fa dins d’una gàbia que se submergeix a l’Oceanari, que té 36 metres de diàmetre i 5 de profunditat. L’activitat, dirigida a grups de quatre persones majors de 8 anys, dura 3 hores i s’ofereix tots els dies a les 12.00 i a les 15.30 hores (tot i que dilluns, dimarts, dijous, divendres i dissabte també s’organitza a les 9.30). El preu, de 150 € per persona, inclou un bateig submarí i equip d’immersió. El telèfon d’informació i reserves és el 93.221.74.74. 

Xifres rècord

Notícies relacionades

Un total de 37 milions de persones han visitat L’Aquàrium en aquests 25 anys. Durant tot aquest temps han nascut al centre fins a 2.500 animals i s’han repartit 360 tones d’aliments, les mateixes que pesava el ‘Calypso’, el barco del famós investigador marí Jacques Cousteau. 

 

Temes:

En família