On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: els Reis de Palo Market Fest i el concert familiar de Za! El pitjor: la banda sonora de 'Cats'

zentauroepp51489022 onoff191223183254

zentauroepp51489022 onoff191223183254

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Uns Reis alternatius

Buscar uns regals de Reis d’última hora no passa, necessàriament, per la visita al gran magatzem de torn. Dissabte, dia 4, i diumenge, dia 5, el Palo Market Fest (Pellaires, 30) mostrarà la feina de dissenyadors, joiers, il·lustradors i emprenedors gastronòmics locals. Es pot rematar el dia sentint música i menjant alguna ‘delikatessen’.


Experimentació per a tothom

Za!, el duo més lliure de la nostra escena musical, arrenca l’any amb un concert gratuït per a famílies al Macba (plaça dels Àngels, 1). Edi Pou (bateria) i Pau Rodríguez (guitarra, trompeta i altres coses) proposen un concert que interactua i dialoga amb l’espai que s’ha anat construint al taller de construcció amb fibres vegetals ‘Experiència canyera’. Divendres, dia 3, a les 18.00 hores.


Malenconia amb totes les ganes

En el seu ja quart disc, la banda indie rock Jamie 4 President ofereix les seves cançons, potser, més reveladores i sentimentals fins ara. El que no vol dir que ‘Consolation prize’ no tingui l’energia que s’espera d’ells: és tan ferotge com el seu directe. Diumenge, dia 5, actuen a la sala VOL (Sancho de Ávila, 78), acompanyats en el cartell per Me And The Bees i Salina.


¡De retorn al futur!

Dissabte 4 de gener, la sala Phenomena (Sant Antoni Maria Claret, 168) ofereix l’oportunitat de recuperar, d’una tirada (amb intermedis entre pel·lícula i pel·lícula), tota la trilogia de ‘Retorn al futur’: el clàssic intocable de 1985, el bo i millor de 1989 (a la foto) i la joguina de l’Oest a reivindicar de 1989. A partir de les 19.25 hores.


Coneixent els Bridgerton

Notícies relacionades

Aquest any arribarà a Netflix, de la mà de la superproductora Shonda Rhimes, ‘Bridgerton’, sèrie basada en les novel·les de Julia Quinn sobre una poderosa família del Londres de la Regència. Umbriel rellança dimarts, dia 7, els dos primers volums: ‘El vizconde que me amó’ i ‘El duque y yo’. A estudiar.


OFF

La banda sonora de ‘Cats’

Al tancament d’aquesta edició d’‘On Barcelona’, aquest cronista encara no havia pogut veure ‘Cats’, l’adaptació al cine del musical d’Andrew Lloyd Webber, però... Potser escoltant el disc dels seus ‘highlights’ ja n’hagi tingut prou. Aquests ‘millors moments’ fan estarrufar els cabells.