NO GASTIS

6 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Llums, música, videojocs i una festa al Tibidabo per als avis que acudeixin amb algun net són les propostes més interessants dels pròxims dies

Eva Melús

6 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Mitja dotzena d’esdeveniments literalment imperdibles que, a sobre, et costaran l’esgarrifosa xifra de 0 €. ¿T’ho pots creure?

1. Xou de llums a la Sagrada Família

Les escenes de la façana del Naixement de la Sagrada Família s’explicaran en un xou de llums amb locució musicada que dura 15 minuts (foto). Divendres, 20, i diumenge, 22, a les 19.00, 19.30 i 20.00 hores. Dissabte, 21, a les 19.00 hores. A l’acabar serviran un vas de xocolata calenta.


2. El parc del Tibidabo munta la Festa dels Avis

El Tibidabo acull la Festa dels Avis. 

El Tibidabo celebra el cap de setmana del 21 i 22 de desembre la Festa dels Avis. L’entrada serà gratuïta per a tots els avis i àvies que acudeixin acompanyats d’algun/a net/a i també per a totes les persones més grans de 60 anys.


3. Cant ‘a cappella’ al Macba

El Macba. / joan cortadellas

El duo de cant ‘a capella’ Tarta Relena actua dissabte, dia 21, a les 19.30 hores, al Macba (plaça dels Àngels, 1) dins del cicle ‘Folklore a fi de mes’. Els timbres de veu de Marta Torrella i Helena Ros no podrien ser més diferents, però juntes han creat un so propi.


4. Torneig del videojoc ‘Smash bros’

El Centre Movistar de Barcelona (plaça de Catalunya) acull dissabte, dia 21, el’ Codec Call 4’, una nova edició del torneig del popular videojoc Smash Bros vàlid per als rànquings català i espanyol. S’acceptaran inscripcions fins a completar la quota de 144 jugadors. De 10.00 a 20.30 hores.


5. L’Auditori acull un concert de l’Esmuc

L’Auditori. / ricard cugat

La Sala d’Orquestra de l’Esmuc, a l’Auditori (Padilla, 155), acull dissabte, dia 21, a les 19.00 hores, un concert dels alumnes del màster de música antiga, titulat Projecte Bach: Advent a Weimar i dirigit per Emilio Moreno.


6. El carilló de la Generalitat sona a Sant Esteve

El carilló del Palau de la Generalitat acollirà un concert el dia de Sant Esteve, a les 12.00 hores, a càrrec d’Anna Maria Reverté, que interpretarà nadales populars i peces de Bach i Balbâtre. Les inscripcions, gratuïtes, es poden realitzar a la web presidencia.gencat.cat/carillo o trucant al 012. 

Temes: Gratis