NO GASTIS

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Un festival de cultura coreana, una mostra de primats i un concert d'òrgan són les propostes més interessants d'aquests dies

Eva Melús

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Sembla impossible, ¡però és cert! No et pots perdre aquestes tres activitats a Barcelona.

La cultura coreana i el K-pop prenen el CaixaForum

De divendres, 13, a diumenge, 15, el CaixaForum (Ferrer i Guàrdia, 6-8) ha programat Hanfest, un festival sobre la cultura coreana i el gènere K-pop. Per a divendres, dia 13, a les 17.00 hores, ha organitzat un ‘fan meeting’ amb el ‘youtuber’ i ballarí Eddie, que oferirà un xou diumenge, 15, a les 19.00 hores. Els tallers de ball no són gratuïts (6 €).


Primats al Museu de Ciències Naturals

L’entrada al Museu de Ciències Naturals (plaça de Leonardo da Vinci, 4-5) és gratuïta cada diumenge de 15.00 a 20.00 hores. Una bona oportunitat per veure ‘Micos. Una història de primats’, impressionant mostra procedent del National Museums Scotland que ofereix 60 figures de primats naturalitzades, esquelets, propostes interactives, pel·lícules i fotos. Estarà oberta fins al 26 d’abril del 2020. 


Concert amb l’òrgan de la catedral

L’òrgan de la catedral de Barcelona (Pla de la Seu, s/n) és un dels més importants de Catalunya. Serà motiu d’homenatge durant el XXX Cicle de Concerts, que se celebra fins al 20 de maig del 2020. La sessió de dimecres, dia 18, a les 20.00 hores, és especial, ja que Marc Díaz formarà duo amb el trompetista Sergi Marquillas.

Temes: Gratis