On Catalunya

EL SEMÀFOR D'EL MUNDO TODAY

Aquesta setmana condemnem el daltonisme donant-li el verd del nostre semàfor

L'actualitat del demà de Barcelona

zentauroepp17647789 abel191007163335

zentauroepp17647789 abel191007163335

1
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Daltonisme

El verd d’aquesta setmana l’hi donem al daltonisme. Aquesta molesta alteració d’origen genètic causa problemes a milers de barcelonins cada dia. Des d’aquí pensem que ja és hora de donar visibilitat a aquest problema i per això decidim condemnar-lo ferventment donant-li el verd del nostre semàfor. 

L’aquari de Barcelona

És un lloc molt maco de veure tant per als petits com per als grans. El nombre d’espècies és espectacular i s’hi aprèn molt sobre el fons marí. El preu és assequible, els treballadors són molt professionals i et tracten de manera exquisida. L’únic error que li veig és l’absència de plàstic a l’aigua. Penso que és important adaptar-se als nous temps i ensenyar, especialment als nens, que el plàstic habita als oceans i que hi està tan integrat o més que la resta de peixos. 

Restaurant La Barca

En aquest restaurant situat al barri de la Barceloneta es menja molt bé per un preu molt baix, els cambrers et tracten genial, l’amo et convida a ‘chupitos’ quan acabes de menjar i el bany és tan net que podries sopar-hi directament. Per si fos poc, tenen un servei d’acompanyament a casa per si beus més del compte. Mentre t’hi porten amb cotxe et fan un assessorament jurídic amb què t’ajuden a progressar laboralment. Depenent de l’època de l’any també et poden fer la declaració de la renda i sempre et surt a tornar. Si li dono el taronja i no el verd és perquè avui m’he llevat de mal humor i no estic per anar donant colors verds a ningú. 

Rubén 

Això de Rubén d’aquesta setmana ja clama al cel. Aquesta persona és tan tòxica que segurament ell, i no els cotxes, sigui el responsable de l’alta contaminació de la ciutat. Els veïns de Barcelona hem de començar a mobilitzar-nos per acabar amb aquesta xacra anomenada Rubén. Ara potser no sembla una amenaça, però si continuem donant-li llibertat acabarà causant problemes seriosos. Jo ja els he patit, molts d’altres també; en qualsevol moment et pot tocar a tu. Barcelona ha de saber que Rubén és un perill i comença a prendre mesures o serà massa tard.

Temes:

Humor