On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la sessió d'Helena Hauff i el concert de White Fang. El pitjor: el fallit nou disc de Banks

zentauroepp49100604 onoff190717121125

zentauroepp49100604 onoff190717121125

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Emocions fortes

La ‘dj’ i música electrònica Helena Hauff (foto), mestra del techno més brut i discordant, encapçala la intensa nit de divendres, dia 26, a la sala Astin de l’Apolo. També hi haurà directe del clàssic de l’escena rave francesa Umwelt i sessió de la jove ‘dj’ uruguaiana Oriana.


L’animació supera la realitat

¿Quina és la millor manera de netejar la mirada després d’haver vist algun ‘remake’ en imatge real (o gairebé) d’un clàssic de Disney? Per exemple, acudir al veritable clàssic. La Filmoteca (plaça de Salvador Seguí, 1-9) projecta aquesta setmana‘La bella i la bèstia’, versió 1991, animada en precioses 2D. Dissabte i diumenge, els dos dies a les 17.00 hores.


El millor Spider-Man recent

Cosa que no vol dir que l’animació no hagi d’avançar. Vegeu l’avantguardista i al·lucinant 'Spider-Man: Un nuevo universo’, el llibre d’art del qual publicava Norma no fa gaire. Un totxo important en tots els sentits, no apropiat per a la platja, però sí per passar les millors llargues tardes d’estiu.


Les tonteries salven vides

White Fang  s’autodenomina “la banda més estúpida del planeta”, però determinades classes d’estupidesa són una forma d’intel·ligència. Per exemple, l’humor absurd del qual aquesta banda rock fa gala: com que el món no té sentit, almenys divertim-nos amb ell. Diumenge, dia 28, a la sala Upload (18.00 hores).


Un vespre pop

Notícies relacionades

Per tan sols vuit euros, l’H&M Future Beats Festival t’ofereix l’oportunitat de disfrutar d’AmaiaJaviera Mena (foto), HINDS i Cupido en un entorn agradable, el Poble Espanyol. I a més, assenyalen que el que es recapti anirà a parar l’ACNUR. Serà diumenge, dia 28, a partir de les 18.00 hores.


OFF

Banks, fallit tercer intent

Hi va haver un temps en què la 'chanteuse' californiana Banks semblava la gran esperança de l’R&B alternatiu. Per desgràcia, en el seu tercer disc,'III', se les veu i desitja per deixar veritable empremta. Sobra sobreproducció (ningú diria que Hudson Mohawke participa aquí) i falten bones partitures.