On Catalunya

NO GASTIS

3 activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Un concert de Limnos Quartet, una sessió de DJ amb ritmes africans i circ a Montjuïc, les propostes més interessants per zero euros

limnos-quartet

limnos-quartet

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Diners, diners. ¿Per a què el vols si no et fan falta? Almenys per a aquestes tres activitats gratuïtes a Barcelona tan interessants

Sessió de DJ amb ritmes africans

Sessió de DJ amb ritmes africansEl Centre Cívic Albareda (22-24) ha preparat una sessió de discjòqueis amb ritmes africans per divendres, dia 21, de 19.00 a 21.00 hores, al seu pati. Gratuït amb inscripció. Más informació a bit.ly/2UsAuZz.


Circ al castell de Montjuïc

Notícies relacionades

Circ al castell de MontjuïcL’Ateneu Popular de Nou Barris oferirà un espectacle de circ divendres, dia 22, a les 21.45 hores, al pati del castell de Montjuïc, que deixarà de cobrar entrada des de les 20.00 hores i comptarà amb un espai gastronòmic. La proposta forma part del cicle Nits al Castell. 


Concert de saxofonistes

Concert de saxofonistesLes quatre saxofonistes integrants de Limnos Quartet interpreten composicions pròpies i clàssics de tots els temps. Dissabte, dia 22, a les 18.30 hores, actuaran a l’església de Sant Martí de Provençals (plaça d’Ignasi Juliol, s/n). Per assistir al concert no és necessari reservar abans.