On Catalunya

PASSIÓ DE PARES I FILLS

Dia de la Música en Família: petits festivalers

La presentació del nou àlbum de The Pinker Tones, el bon rotllo contagiós de les Siamiss DJs i uns amplificadors gegants de cartró per jugar-hi a dins són alguns suggerències del Dia de la Música en Família del Festival de Pedralbes

dia-musica

dia-musica

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

Ser pare o mare no significa deixar de sentir el rock-and-roll, sinó aprendre a cantar a plens pulmons mentre passes l’aspirador. Molts dels veterans festivalers són ara respectables caps de família que volen compartir la seva passió, i la majoria de grans cites reserven espais per a ells. El Festival de Pedralbes ofereix per setè any un Dia de la Música en Família amb tres concerts potents, més set instal·lacions i tallers molt pensats.

Dia de la Música en Família by Minimúsica

Obriran foc ni més ni menys que The Pinker Tones, que presenten el seu últim treball, ‘Flor & Rolf a l’Amazones’. Després de fer-se un nom en el panorama de la música electrònica, Mister Furia i Professor Manso es van embarcar en la creació d’uns preciosos llibres disc per a famílies amb un so acústic molt personal, continguts en castellà, català i anglès, i històries per creure que el món té futur. La quarta entrega de les aventures de Flor & Rolf compta ara amb la col·laboració de Manu Chao i Adrià Salas (La Pegatina).

Les dues dones que formen el duo Siamiss djs, residents del Pop Bar del Razzmatazz durant una dècada, també han redefinit els seus projectes i ara fan ballar fins i tot el més tímid de la família amb música de la bona. El quintet Pele MacLeod tanca el cartell de concerts amb una barreja de pop britànic. 

Tallers i instal·lacions

En algun dels racons dels exuberants jardins de Pedralbes s’hi amagaran ‘Els colors de monstres’ (de Tombs creatius), bonics i enginyosos jocs de fusta customitzats per artistes plàstics, o els Camerinos de maquillatge, en els quals els membres de la família es podran maquillar mútuament. També hi haurà amplificadors gegants de cartró per jugar i explorar per dins. 

Notícies relacionades

L’ambientació musical és especialment important als tallers del Circo en las Golfas, que aprofita les peces oblidades d’unes golfes per convertir-nos en artistes de circ. Les classes pràctiques delsPioneer Djs Kidsmostraran que fer anar una taula de barreges pot ser tan fàcil com fer bombolles de sabó, un altre dels tallers. També hi haurà un espai de joc per a nadons de 0 a 3 anys.

 

Temes:

En família