On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: la mostra de cine gai FIRE!! i el concert de Ryan Bingham. El pitjor: Honeyblood decep una mica

zentauroepp48380169 onoff190529161843

zentauroepp48380169 onoff190529161843

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

ON

Un altre gran any per a FIRE!!

La Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona només acaba de començar. Queda molt per veure a l’Institut Francès (Moià, 8) fins al 16 de juny. Per exemple, la molt celebrada a Cannes 'Sauvage' (foto), el ‘giallo’ 'Knife+heart' (amb música d’M83) o el documental 'Making Montgomery Clift'.


Rei només n’hi ha un

Errata Naturae és una de les editorials nacionals que cuida més bé la cultura pop. Ara, es marca un nou gol amb la publicació de 'The King. Bienvenidos al universo literario de Stephen King', variada i molt nutritiva col·lecció d’assajos sobre l’autor de 'Carrie'.


Per sobre del bé i del mal

Per als qui vam créixer als 80, ‘Evasió o victòria’ no és una pel·lícula menor del director John Huston, sinó un clàssic intocable. Michael Caine, Sylvester Stallone i Pelé junts: ¿Es pot dir res més? Aquest divendres, dia 7 (21.30 h), es podrà veure en pantalla gran a la Filmoteca.


Hopkins als plats

Un directe seria encara millor, però una sessió de l’immens productor emo-techno Jon Hopkins tampoc s’ha de desdenyar alegrement. Serà diumenge, dia 9, al Poble Espanyol (av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13), com a colofó (20.00 h) d’un nou Brunch–In The City.


Bingham continua aquí

Notícies relacionades

El cantautor blues-country Ryan Bingham es va fer famós fa una dècada per compondre, al costat de T Bone Burnett, 'The weary kind', oscaritzat tema principal de 'Corazón rebelde’. Encara avui continua fent grans cançons: n’hi ha unes quantes a 'American love song', que diumenge, dia 9, presenta a La Nau (Àlaba, 30).


OFF

Honeyblood, una petita ensopegada

Alguns havíem dipositat importants expectatives al nou àlbum de Honeyblood,  'In plain sight', en part perquè produïa John Congleton (St. Vincent). Però aquest so de cruesa ben cuidada no aconsegueix disfressar la falta d’inspiració compositiva. ¿Hauria de tornar la baterista Shona McVicar al projecte? Potser.