On Catalunya

L'HUMOR DEL MUNDO TODAY

"Em van fer fora del passeig marítim de Barcelona perquè no tenia cap tatuatge"

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

paseo-maritimo

paseo-maritimo

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Mercat del Guinardó

“Les millors dades dels seus clients”

★★★★★

Si vols trobar les millors dades de clients, el lloc on has d’anar és al mercat del Guinardó. Allà les dades dels seus clients estan perfectament exposades i te les deixen mirar i tocar sense compromís. El preu és molt més assequible que en les empreses digitals tipus Facebook o Google. A més, les dades dels seus clients són tan fresques, que les pots utilitzar allà mateix. Una delícia.

FACUNDO HERMOSO


Passeig marítim

“Només pots utilitzar-lo si tens tatuatges”

★★

La meva parella i jo teníem moltes ganes d’anar a fer una volta romàntica pel passeig marítim de Barcelona; el problema és que cap dels dos tenim tatuatges; ni tan sols pírcings o els cabells tenyits, i per això una patrulla de la Guàrdia Urbana ens va acabar convidant amablement que ens en anéssim. Les persones que eren allà es van mostrar molt pertorbades per la nostra presència i va ser força incòmode.

RUBÉN ESTRADA


Matalassos Liquidació

“Molt amables, et deixen provar els matalassos durant anys”

★★★★

Des de l’any 2012 estic dormint en aquesta botiga perquè hi ha un matalàs que m’agrada, però el vull provar bé abans de fer el pas definitiu i comprar-lo. Els dependents són molt amables i fins i tot en ocasions em porten un cafè amb torrades al llit. Els únics problemes són el matalàs s’està posant dur i que la botiga obre a les nou, cosa que m’obliga a despertar-me a aquesta hora.

BEATRIZ CAMUÑAS


El nadó d’Ana i Paco

“Bon color d’ulls, gran olor”

★★★

La setmana passada finalment vaig decidir anar a visitar l’Ana i el Paco després del naixement del seu fill. Tenia moltes expectatives per veure el seu nadó perquè me n’havien parlat molt bé. No puc dir que m’hagi decebut, però sí que potser n’esperava una mica més. Els seus ulls són bonics, sí, i fa molt bona olor, però a mi m’havien dit que era el nen més guapo del món, i la veritat és que n’he vist de millors.

BEGOÑA TRAPERO


Castell de Montjuïc

“Molt més petit que a les fotos”

★★★

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Jo ve a Barcelona per feina amb empresa estadounidiana per període de 24 mesos. Jo busca lloguers i en troba un per 1.500 euros a barri Montjuïc. Per preu jo de seguida assumeix que tractar-se de castell, però una vegada instal·lada comprova que trepitjo només dues habitacions, cuina i bany molt petit i habitació compartit amb senyor gran boig. Jo molt indignada perquè en fotos d’internet castell semblar molt més gran.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor