On Catalunya

no gastis

Quatre activitats gratuïtes a Barcelona que no t'has de perdre

Pots pujar a les golondrines, veure cine àrab, escoltar jazz i assistir al concert de Kids from Mars

golondrina

golondrina

1
Es llegeix en minuts

Si la teva excusa per no sortir és que no tens diners, no continuïs llegint, perquè perdràs l’excusa amb la mateixa rapidesa amb què llegiràs aquestes línies. Són quatre propostes d’activitats gratuïtes a Barcelona que no t’has de perdre.

1. Sorteig de viatge en golondrines

1. Sorteig de viatge en golondrinesCoincidint amb el seu 150è aniversari, el Port de Barcelona sorteja viatges un parell de dissabtes al mes, a les 11.00 i a les 12.00, a bord de les golondrines, amb recorreguts amenitzats i dirigits al públic familiar. La pròxima travessia és l’11 de maig. Inscripcions a portbarcelona.cat (s’ha de clicar al bàner del 150è aniversari). 


2. Cine àrab a La Sedeta

2. Cine àrab a La SedetaEl Cicle de Cinemes Àrabs de La Sedeta (Sicília, 321) comença divendres, dia 10, a les 19.30 hores, amb el documental ‘Reinas de Siria’. Fins al dia 31 es projectaran títols de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya. 


3. Cap de setmana a ritme de jazz

Notícies relacionades

3. Cap de setmana a ritme de jazzAquest cap de setmana toca jazz. El Centre Cívic La Sedeta (Sicília, 321) comença Aperitius Matinals Musicals amb The Flat Pack (dissabte, dia 11, a les 12.30 hores) i el Casinet d’Hostafrancs (Rector Triadó, 53), Vermuts Jazz amb Men in Swing Jazz Band (diumenge, dia 12, a les 12.30 hores).


4. Concert de Kids from Mars

4. Concert de Kids from MarsEl Festival Vida (Vidafestival.com) ha traslladat alguns concerts, amb aire íntim, a les botigues Movistar de Barcelona. Ja es poden recollir les entrades per a Kids from Mars al local del carrer de Villarroel, 172-174 (dijous, dia 16). I aquell dia, per a Rey Lobo, al de la plaça de Catalunya, 16 (dijous, dia 23).