Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

ON / OFF

Cinc coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: Brett Anderson al Primera Persona i el concert de The Get Up Kids. El pitjor: Foxygen no remunten

Juan Manuel Freire

Cinc coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

ON

Brett Anderson ens explica la seva vida

El Primera Persona, el festival de les vivències, té aquest any com a convidat estel·lar Brett Anderson, líder de Suede, que comentarà el seu llibre de memòries amb el periodista Xavi Sancho. En la mateixa sessió, Mala Rodríguez conversa amb Silvia Cruz. Dissabte, dia 11, a les 22.00 h., al Teatre CCCB.


Memòries gràfiques de llegenda

Salamandra Graphic publica, per primera vegada en castellà en un sol volum, les tres parts de ‘La guerra de Alan’, novel·la gràfica en què Emmanuel Guibert plasmava en imatges (en un gloriós blanc i negre) l’experiència del combatent Alan Cope en la segona guerra mundial.


El futbol com mai

La Filmoteca ofereix, com a part del seu cicle 'Cinema romanès actual 2019', una segona oportunitat per descobrir l’absurda comèdia documental ‘Futbol infinit’ de Corneliu Porumboiu. Per a fans de la sèrie de culte ‘Nathan for You’. Divendres, dia 10, a les 21.30 h.


Reflexos entre disciplines

Amb motiu de l’exposició ‘Miralls, dins i fora de la realitat’, el CosmoCaixa ha programat un cicle de conferències que inclou, per exemple, ‘Matemàtiques de cine’, en què José María Sorando, expert en divulgació matemàtica, explicarà la curiosa relació entre les dues disciplines. Dijous, dia 16, a les 19.30 h.


Aixeca’t i crida

The Get Up Kids, clàssics de l’'emocore', visiten Razzmatazz 2 dijous, dia 16 (20.00 h), per presentar 'Problems', el seu primer disc en vuit anys. D’acord amb els primers avançaments, aquests homes encara no tenen problemes per trobar ganxos melòdics i aconseguir una energia contagiosa. 


OFF

Foxygen, la caiguda d’una promesa

¿Què ha passat amb Foxygen? A començaments de la dècada, semblaven la gran esperança del pop retro actual. Amb cada nou disc, les seves melodies i idees de producció han anat empitjorant, i ‘Seeing other people’ no reverteix el procés. Són 37 minuts molt llargs, fins i tot incòmodes.