On Catalunya

EN FAMÍLIA

Intensiu sobre gestió d'emocions

L'Antic Teatre i el Tantarantana programen dos espectacles teatrals centrats en els sentiments

zentauroepp47956878 nens190503110231

zentauroepp47956878 nens190503110231

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

LA CARTELLERA TEATRAL familiar proposa un cap de setmana intensiu sobre la gestió d’emocions: 'El monstre de colors va a l’escola', a l’Antic Teatre  (carrer Verdaguer i Callís, 12), i el delicat espectacle d’ombres 'El conte del gegant Dum-Dum i la petita Tulipa', d’Animamundi Teatre, al Tantarantana (carrer de les flors, 22).

Notícies relacionades

El monstre de colors, un personatge que va ser creat per Anna Llenas el 2012, s’ha fet un lloc destacat a les llibreries infantils, a la secció gestió de sentiments. "Quin embolic t’has fet amb les emocions. Així, totes barrejades, no funcionen", diu l’amiga de la sensible bestezuela abans d’iniciar un Marie Kondo de les sensacions. Proposta-concepte: donar-los forma ordenant-les per colors. A partir de la partitura creada per Christophe Sainsot Tintou, la Bruc Brothers Company ofereix aquest diumenge tres funcions d’‘El monstre de colors va a l’escola’, una lectura interactiva i musicada d’un dels contes de la saga, centrat en aquest remolí sentimental que pot arribar a suposar el primer dia d’escola. Les cites tindran lloc a les 11.00, a les 12.00 i a les 16.30 hores, i les entrades costen cinc euros.

La por com a emoció creadora

Casualitat o tendència, aquest mateix cap de setmana, el Tantarantana recupera 'El conte del gegant Dum-Dum i la petita Tulipa', un muntatge creat per Kerstin von Porat que proposa transformar la por en una nova emoció creadora. L’espectacle, que explora el rebuig cap a qui és diferent, està pensat per a un públic a partir de 3 anys i es podrà veure els dissabtes a les 18.00 hores i els diumenges a les 12.00. L’entrada a taquilla costa 9 euros (8,50 si es fa a través de la web). Estarà a la cartellera fins al diumenge 26 de maig.

Temes:

En família