On Catalunya

L'HUMOR D''EL MUNDO TODAY'

«Fa una setmana que vaig a l'oficina amb un calçot a la gola»

Selecció de les ressenyes que Barcelona rep d'internet

calcotada

calcotada / Recuperada

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Classe de ‘twerking’

“Vaig mirar d’imitar la professora i ara soc a l’hospital”

★★

Haurien d’avisar del perill que comporta el ‘twerking’. Em vaig apuntar la setmana passada a una classe d’aquest tipus de ball i, a l’intentar imitar el moviment de la professora, vaig sentir un crac i vaig caure a terra. Resulta que per les vibracions de moure tan ràpid el cul, la meva columna es va acabar trencant. No he perdut la mobilitat total per uns centímetres. Espero que la gent es conscienciï d’aquesta xacra i comenci a moure el cul una mica més a poc a poc.

MANOLO RUIZ


Calçotada

“Fa una setmana que vaig a l’oficina amb un calçot a la gola”

★★

Un se m’ha quedat ennuegat i no soc capaç ni d’empassar-me’l ni d’expulsar-lo. La salsa romesco ja l’he digerit del tot, així que el gust ja no és tan agradable. Jo només vaig fer el que em van demanar, l’únic que vull és recuperar la meva vida. Em costa moltíssim parlar i només puc ingerir aliments líquids perquè el calçot ocupa tota la meva gola. Aquest cap de setmana tinc una altra calçotada, així que necessito empassar com més aviat millor per poder apuntar-m’hi.

CRISTINA GONZÁLEZ


Van Gogh en 3D

“Fins i tot més pobre i desgraciat que en 2D”

★★★★

Vaig anar a aquesta meravellosa exposició en 3D de l’artista. Gràcies a les últimes tècniques en 3D es podia veure com el pintor vivia en la seva època. Els matisos del 3D ajuden a apreciar fins i tot més com d’increïblement pobre i desgraciat era. Es pot veure de forma molt realista els pocs diners que tenia i com de sol estava. Segurament, si Van Gogh fos viu ara, no aniria a l’exposició perquè no podria pagar-se l’entrada.

ANDREA GÓMEZ


Curs d’anglès

“Resultava que la professora era jo”

Parlo molt malament l’anglès, així que vaig decidir inscriure’m per a una classe dos dies a la setmana. A la web tot era en anglès, i no sé què és el que devia posar, però a l’arribar a l’aula va resultar que la professora era jo. Per vergonya no he volgut dir res i fa tres mesos que treballo d’això. Els meus alumnes creuen que utilitzo un sistema d’observació i de deixar que ells parlin, però encara no he entès ni una sola paraula del que han dit.

MARTA ESTRADA


Planetari al mercat de Sants

“És una estafa, tots els planetes són rodons”

★★

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Enorme vergonya jo sent a planetari mercat de Sants. Primer ells no deixen que jo compra planeta tot i que exposats en taulell. Jo toca planetes i ells durs i poca saludables. Em sent estafada quan comprova que tots planetes rodons i cap de pla. Els fills dels pares terraplanistes també mereixent aprendre ciència de forma lúdica. Jo no torna.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor