Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte d'El Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

EN FAMÍLIA

Barra lliure d'espectacles

Barcelona Districte Cultural ofereix, fins al 30 d'abril, més de 150 propostes per a totes les edats que han aconseguit bons resultats en el circuit comercial. Es recomana reservar les entrades

Pilar Fierro

Barra lliure d'espectacles

Aquesta setmana comença la cinquena edició del Barcelona Districte Cultural, una gran barra lliure d’espectacles per a totes les edats amb més de 150 propostes gratuïtes que aniran rotant fins al 30 d’abril per 21 equipaments i centres cívics de tota la ciutat després d’haver aconseguit bons, i fins i tot magnífics, resultats en el circuit comercial. Per això, és recomanable reservar les entrades prèviament a la web o a cada seu.

Amb aquesta generositat val la pena provar diferents formats amb els més petits, però només en aquesta primera setmana apareixen encerts segurs. Divendres, dia 1, es pot triar entre la barreja de hip-hop i acrobàcies de la Big Band Beat Barcelona, que ocuparà el Centre Cívic Albareda (Albareda, 22) des de les 18.30 hores amb els seus ‘Bots pel canvi’, i l’espectacle ‘Allegro ma non troppo’, de Zero en Conducta, una història d’amor explicada amb marionetes, objectes, jocs de llums i coreografies que ofereix el Centre Cívic Baró de Viver (Quito, 8-10) a les 19.00 hores.

La premiada ‘A.K.A. (Also Known As)’ es representarà dijous, dia 7, a Cotxeres Borrell. / icub

Cine i dansa

Dissabte, dia 2, a les 18.00 hores, a l’Auditori Sant Martí  (plaça d’Angeleta Ferrer, 2), la pel·lícula d’animació brasilera ‘El niño y el mundo’, guanyadora de múltiples premis i finalista als Oscars del 2016, inaugura la secció Petit Cineclub. I el colorista espectacle de dansa 'Almazuela (Sota els llençols)', que es podrà veure diumenge, dia 3, a les 12.00 hores als Lluïsos d’Horta, és una de les grans apostes per al públic infantil (a partir d’un any).

A la mateixa hora, el Centre Cívic Sandaru (Buenaventura Muñoz, 21) oferirà 'Cösmix', un innovador xou de ‘clowns’. I el muntatge teatral 'A.K.A. (Also Known As), guanyador de quatre premis Butaca i un dels grans èxits d’aquesta temporada entre el públic adolescent, es podrà veure gratis dijous, dia 7, a les Cotxeres Borrell (Viladomat, 2-8). 

Temes: En família