On Catalunya

L'HUMOR D''EL MUNDO TODAY'

"Vaig anar a un restaurant de luxe i em canviaven els coberts cada vegada que els tocava"

fcasals8673297 mesa vacia preparada en un restaurante190123132900

fcasals8673297 mesa vacia preparada en un restaurante190123132900

2
Es llegeix en minuts
El Mundo Today

Restaurant El Lujo

“Et canvien els coberts tota l’estona”

★★

La presentació dels plats i la decoració del local són senzillament majestuoses. El problema és que no pots menjar perquè cada vegada que agafes un cobert per menjar, un cambrer apareix corrent, te'l treu de la mà i te’n posa un de net. Al final em vaig haver de menjar el menjar amb les mans amagat al bany. Era exquisit.

JAIME BRUÑO


La millor truita de Barcelona

“La millor amb diferència”

★★★★★

D’entrada sembla una truita normal, però quan comences a parlar amb ella t’adones que especial que és. Poques truites són tan enrotllades com aquesta. Va estar durant hores escoltant-me parlar dels meus problemes a la feina i dels problemes amb el meu pare, sense interrompre’m en cap moment. No et jutja, i això és el que més es valora en una truita. No va plorar malgrat totes les misèries que li vaig explicar, així que penso que no tenia ceba. 

ANA GÓMEZ


Intèrfon Balmes 145

“Addictiu”

★★★★★

Tinc 35 anys, així que ja he llepat molts intèrfons en la meva vida, però cap supera el de l’edifici del carrer Balmes 145. A mesura que vas passant la teva llengua pels botons dels pisos més baixos cap als més alts, vas experimentant una sèrie de matisos diferents que et deixen totalment bocabadat. Em vaig passar tota la matinada llepant el fred i saborós metall de l’intèrfon d’aquest edifici. Era tan bo que en un moment donat es va formar una cua darrere meu.

JOSHUA PEREIRO


Restaurant la màfia s'asseu a taula

“Mai he estat allà”

No puc puntuar aquest restaurant perquè no hi he anat mai. Ni tan sols sabia que existia. No tinc ni idea d’on és, no sé qui el porta i ni m’imagino qui hi pot treballar. El menú és un misteri absolut per a mi, i si tu dius que al costat de les postres, en una petita cantonada, hi ha una opció per demanar que es desfacin d’algú que et molesta pel que sigui, ho estàs dient tu, no jo. Jo no sé de què m’estàs parlant. No hi tinc res a veure.

VINNI WHACKS


Hospital del mar

“No em van voler atendre”

Notícies relacionades

(Traducció automàtica) Jo rugeix de ràbia per tracte rebut en el so anomenat Hospital del Mar. Jo estant passejat per platja quan troba plàstic en aigua, de seguida entén que el mar malalt, així que el posa en un cub i el porta a urgències. Jo crida que si us plau salvin el mar, però metges en hospital negant-se a contribuir. Ells em treuen cub i em pugen a una habitació, ells no entendre que jo perfectament bé i ser mar el malalt. Molt poc professionalitat.

BRENDA WALSH

Temes:

Humor