Inicia sessió

Inicia sessió amb el teu compte dEl Periódico

He oblidat la contrasenya Política de privacitat

Si encara no ets usuari, Registrat

no gastis

4 activitats gratuïtes per passar-ho bé

Un cicle de fusió flamenca i un festival de cultura basca són algunes propostes per a aquests dies que no et costaran ni un euro

Eva Melús

4 activitats gratuïtes per passar-ho bé

Flamenc i més

(in)fusión Flamenca és el nom del cicle de flamenc al barri del Besòs-Maresme que té lloc entre el 9 i el 30 de novembre. Divendres, dia 9, a les 19.30 hores, el festival surt al carrer, concretament al de Xavier Nogués, amb el concert d’En_Cante Flamenco i l’art sense parets ni murs de Marinah (Ojos de Brujo). 


Així sona Euskadi

Euskal Herria Sona, organitzat pel Centre Cultural Euskal Etxea, és el festival més important de la cultura basca que se celebra fora d’Euskadi: ofereix concerts, tallers i activitats per a públic familiar fins al 14 de desembre. Comença divendres, dia 9, a les 21.00 hores, amb el concert gratuït que ofereix Zizel al passeig del Born.


Cuina de tardor

Dissabte, dia 10, a partir de les 11.30 hores, se serviran al mercat del Carmel (Llobregós, 149) més de 700 racions de cremes elaborades per la cuinera María Espín amb quatre productes tradicionals de tardor: carbassa, castanya, moniato i bolets. També hi haurà tallers infantils. L’ocasió la brinda el Gran Tast Popular de Tardor que organitzen els gremis de majoristes i detallistes de fruites i hortalisses de Barcelona, i Mercabarna. 


Cultura ‘maker’

La Biblioteca Montserrat Abelló (Comtes de Bell-lloc, 192-200) acollirà fins al mes de desembre un cicle de cultura 'maker' gratuït (cal inscriure-s’hi). Per dijous, dia 15, a les 18.00 hores, proposen un taller de figures de cartró autòmats inspirades en el treball dels artistes de Teatre Mecànic de Cabaret i que està pensat per a un públic d’entre 8 i 13 anys.