On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

El millor: les exposicions fotogràfiques de DOCfield i el tancament de temporada de SoundEat. El pitjor: els mimètics Greta van Fleet

zentauroepp45592621 onoff181024185641

zentauroepp45592621 onoff181024185641 / copyright 2016 Isadora Kosofsky

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

LES MIL CARES DE L’AMOR

DOCfield Barcelona, el festival de fotografia documental, reflexiona en la seva sisena edició sobre l’amor. Inclourà expos com ara 'Senior love triangle', d’Isadora Kosofsky  (a dalt una mostra), i la intersecció romàntica entre tres ancians de Los Angeles. Del 8 de novembre al 9 de desembre en espais de tota la ciutat.


TRES DÈCADES DE MÚSICA INDEPENDENT

Al llibre 'Freak scene' (Contra), Richard King explica la història dels segells que van forjar l’escena alternativa britànica entre 1975 i 2005: marques clau com ara 4AD (llar de Cocteau Twins, a la foto), Creation, Factory i Warp, sense les quals molts grups històrics no s’haurien enlairat com es van enlairar.


KUBRICK, UNA VEGADA MÉS

No em canso de recomanar el cicle Kubrick de la Filmoteca, però és que aquesta setmana passen 'Camins de glòria' (dissabte, a les 22.00 h) i no trobaran res millor a la cartellera. Un híbrid de cine bèl·lic i ‘thriller’ judicial amb eloqüent missatge antibel·licista.


JA SURTEN ELS SUUNS

Concert recomanat de la setmana: el de Suuns, grup de rock d’avantguarda amb vista al techno, el funk, el hip-hop i gairebé tot el que és bo. Presenten 'Felt', el disc de ‘hits’ com ara 'X-ALT', 'Watch you, watch me’ i 'Baseline'. Serà a La [2] de Apolo, aquest divendres.


BOMBO I MANDUCA

¿Què es ve a fer a SoundEat? El nom ja ho diu tot: a deixar el so filtrar-se per la pell i afartar-se com un lladre. El seu tancament de temporada, el dia 3 al Fòrum, inclourà sessions d’Erol Alkan  (especial italodisc), Kornél Kóvacs i Prins Thomas


OFF

GRETA VAN FLEET, RETROACTIVITAT PURA I DURA

Notícies relacionades

Bona part de la crítica està desconcertada amb el cas Greta van Fleet: uns nois de vint-i-pocs l’objectiu dels quals (complicat) en la vida és sonar com els Led Zeppelin del primer disc. Joves cadells que fan música perquè els estimin... els seus pares. ¿On va quedar l’esperit punk?