On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana

El millor: 'LeBron', el nou àlbum de ToteKing, i FLIC, el festival de les lletres per a nens. El pitjor: l'últim de Black Veil Brides

zentauroepp41627114 onbarcelona toteking tote king180119184540

zentauroepp41627114 onbarcelona toteking tote king180119184540

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Departint i partint

Nou disc del raper Tote­King, nova remesa avassalladora de versos dels que impel·leixen a prémer stop i pensar sobre el conjunt de la teva vida i les decisions que has pres. Poca broma, de veritat. El nou àlbum es titula 'LeBron', com l’aler dels Cleveland Cavaliers. 


Cap esclatant en 3, 2, 1...

Si et sembla que l’argument dels viatges espacials i temporals de 'DARK' és complicat, no deus haver vist 'Primer', l’aplaudit debut de ciència-ficció de Shane Carruth. Recupera un clàssic del festival de Sundance, tot just acabada la seva última edició, aquest dimecres, dia 31, a la Filmoteca


Clàssic de la clàssica contemporània

Probablement has sentit Jóhann Jóhannsson encara que no t’ho pensis. Per exemple, eren seves les músiques de 'La llegada', 'Sicario', 'La teoría del todo'… Dimecres, dia 31, presenta a l’Auditori el seu disc 'Orphée', súmmum d’una carrera dedicada a creuar la clàssica i l’electrònica.


Calla i aprèn

Un nou cicle de conferències de CaixaForum convida alguns premis nobel científics que comparteixin la seva saviesa. El primer, Aaron Ciechanover, Nobel de química el 2004, parlarà sobre el desenvolupament de medicaments al segle XXI. Dilluns, dia 29, a les 19.00 hores.


Les lletres molen

El Museu Nacional d’Art de Catalunya acull, dins del FLIC (el festival de literatures i arts infantil i juvenil), propostes de joc lligades a una cosa, recordem-ho, molt divertida: els llibres. Diumenge, dia 28, de 10.00 a 14.00 hores.


Notícies relacionades

OFF

Foscos però menys

¿Es poden combinar les influències glam metal amb les tornades de 'boyband' estil One Direc­tion? Es pot, però tenint en compte el que hem sentit a l’últim disc de Black Veil Brides, 'Vale', no estem segurs de poder dir que sigui una bona idea. A consumir amb precaució.