On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: Cody ChesnuTT actua a Sidecar i el festival de cine gai i lèsbic, FIRE!!

fcasals38600233 chestnutt170529180551

fcasals38600233 chestnutt170529180551

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Diumenge sense descans

Després de tota una setmana de concerts primaverals, s’hauria d’imposar la mandra, però ¿no valdria la pena fer un últim esforç i acostar-se a Sidecar diumenge a la nit? 'El trobador' soul Cody Chesnutt presenta el seu primer disc en cinc anys.


El regne del vermut

Els pròxims dies 3 i 4 de juny, el vermuteig s’apodera de les Cotxeres de Sants.  Vadevermut reuneix grans marques de vermut i expositors gastronòmics lligats a l’aperitiu en una festa d’ambient, diuen, hippy. L’hora del vermut és qualsevol hora: dissabte això no tanca fins a les 22.00 h.


Crema la pantalla

 

Dijous, dia 8, arrenca, amb el lema de Lluitar és la resposta, una nova edició de  FIRE!!, el festival de cine gai i lèsbic. A la secció oficial destaca Heartstone (foto), un film islandès sobre l’amistat entre dos xavals i els efectes de l’entorn en aquest llaç.


Hayward, Fontaine i Ray

El cicle que dedica la Filmoteca a Susan Hayward i Joan Fontaine, pols oposats, ambició i innocència, es desdobla en cicle sobre Nicholas Ray: ell va dirigir 'Nacida para el mal', que es projecta divendres, dia 2, i 'Hombres errantes', programada diumenge, dia 4.


Sempre Matsumoto

Després de recuperar 'El expreso de Tokio' (Libros del Asteroide) ara ens porta un altre dels molts thrillers del japonès Seicho Matsumoto. Publicada originalment el 1961, 'La chica de Kyushu' és un misteri addictiu al mateix temps que una crítica ferotge a un sistema judicial.


OFF

Notícies relacionades

Bleachers, millor acompanyat

Jack Antonoff vol ser, a més de reconegut productor i compositor per a altres, i guitarrista del grup fun., artista per compte propi. Però les seves cançons sota l’àlies de Bleachers no són tan encomanadisses com les que ha cocreat per a Taylor Swift o Sia.