On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

fcasals38010200 on off170419172409

fcasals38010200 on off170419172409 / TXELL ALARCON

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Profecies de Le Guin

L'editorial Minotauro recupera 'La rueda celeste', el clàssic de ciència-ficció d'Ursula K. Le Guin, una autora a reivindicar. Un llibre sobre l'incansable afany d'autodestrucció de l'ésser humà. És a dir, una lectura tristament ideal per als temps que corren.


Soscavant fronteres

El compositor i videoartista Grey Filastine (nord-americà establert a Barcelona) i la cantant Nova Ruth (originària d'Indonèsia) presenten dissabte, dia 22, a la sala Apolo, el seu primer disc com a Filastine & Nova, 'Drapetomania'.


Tot a (un màxim) de 5 euros

Dissabte, dia 22, i diumenge, dia 23, l'Estació de França acull Give' Me 5, un mercat de gastronomia, objectes antics, disseny i moda, entre molts altres vessants, en què cap ítem passarà dels cinc euros. Serà difícil tornar a casa amb les mans buides.


Tecles inspirades

Després de més d'una dècada vivint als Estats Units, el pianista de jazz Tigran Hamasyan va tornar a la seva Armènia natal i la va trobar tan tradicional com moderna. En aquest paisatge de contrastos s'inspira 'An ancient observer', variat (i sovint fascinant) disc de solo piano.


Escoltar el cine mut

El cicle 'Visual Phonic' (cine mut amb 'dj'), comissariat per Isabel Coixet, acaba amb ­'Tabú', el clàssic de Murnau del 1931, amb una banda sonora escollida per a l'ocasió per la veterana Georgina Fernández, àlies BabyG. Serà divendres, dia 21, a les 22.00 hores, a la Filmoteca. 


OFF

Notícies relacionades

Un pas enrere per al pop

¿Us en recordeu de Steps? Si no, tampoc és gaire greu: era un grup de pop britànic que aspirava a la grandesa melòdica d'ABBA sense arribar a acariciar-la. Els integrants s'acaben de reunir per segona vegada, i pel primer single ('Scared of the dark') diríem que no han millorat.