On Catalunya

ON / OFF

5 coses que no et pots perdre aquesta setmana a Barcelona

El millor: el nou festival Craft Film Fest i 'EVERYNESS', de la companyia de dansa Wang Ramirez

fcasals37862533 onbarcelona wang ramirez everyness170404180128

fcasals37862533 onbarcelona wang ramirez everyness170404180128

1
Es llegeix en minuts
Juan Manuel Freire
Juan Manuel Freire

Periodista

Especialista en sèries, cinema, música i cultura pop

Ubicada/t a Barcelona

ver +

ON

Les senyores de la màfia

Com a aperitiu a l’imminent Serializados Fest, amb Itàlia de convidat, la Filmoteca projecta 'Lady ‘Ndrangheta', un documental sobre les dones que dirigeixen la màfia calabresa, la ‘Ndrangheta. Divendres, 7, a les 19.00 h, amb presentació dels creadors del festival.


Amor i ball

La companyia de dansa Wang Ramirez, a mig camí entre el ballet contemporani i el breakdance, presenta 'EVERYNESS', una obra «sobre les relacions entre els enamorats i els que ho voldrien estar». Dissabte, 8 (20.00 h), i diumenge, 9 (18.00 h), a la sala MAC del Mercat de les Flors.


Una empenta per aprendre a cuinar

A l’imponent tom 'Appetites' (Planeta Gastro), el cuiner i divulgador gastronòmic Anthony Bourdain explica unes quantes receptes de tota classe de la seva peculiar manera, amb no pocs improperis i molta frescor. El disseny i les fotografies són, a més, d’impacte.


Flors d'un altre món

Del 13 al 17 d’abril, el Poble Espanyol acull la segona edició de De Flor en Flor, un festival dedicat, com diu el nom, a les flors (i als jardins). Programa florit: hi haurà decoracions per tot el recinte, exposicions, concursos de pintura, tallers i música en directe.

El cine más artesà

A la primavera, Barcelona és qualsevol cosa menys un desert per als cinèfils. Però un nou festival se suma a l’agenda: el Craft Film Fest, una aposta per les produccions de baix pressupost i alta voluntat autoral. Comença divendres amb 'La fille et le fleuve'.

OFF

Notícies relacionades

Mecànica fallida

¿Fan falta més discos de Mike + The Mechanics, l’altre grup de Mike ­Rutherford de Genesis? Els dos anteriors van ser bastant ignorats i el que arriba aquesta setmana segurament patirà la mateixa sort. D’entrada, 'Let me fly' compta amb la pitjor ­portada de l’any.