On Catalunya

no gastis

Quatre activitats gratuïtes a Barcelona que no et pots perdre

Arts escèniques alternatives, un festival de moda sostenible i una mostra de televisió innovadora, entre les propostes més destacades per a aquests dies

gratis

gratis

1
Es llegeix en minuts
Eva Melús

¡Gratis, gratis! Oblida la cartera, perquè no hauràs de treure-la per pagar per disfrutar d’aquestes propostes per als pròxims dies.

1. Arts escèniques diferents a Casa Elizalde

‘360 grams’, punyent història d’Ada Vilaró després de superar un càncer de pit, obre el Festival Improbables deCasa Elizalde (València, 302) dimarts, dia 3, i dimecres, 4 (20.00 hores).Reserves al 934 880 590 i a casaelizalde@casaelizalde.com.


2. Moda sostenible el Museu del Disseny

Divendres, 29, i dissabte, 30, el Re-Barcelona Sustainable Fashion Global Event arriba alMuseu del Disseny(plaça de les Glòries, 37-38): films, tallers i classes mestres sobre moda sostenible.


3. Buscant lladres al Museu d’Arqueologia

Notícies relacionades

El Museu d’Arqueologia de Catalunya(passeig de Santa Madrona, 39-41) proposa ‘Històries inexplicables’, un joc en equip en què s’ha de descobrir qui ha robat al museu. Dura una hora i tindrà lloc dissabte, 30, de 19.00 a 23.00 hores.


4. El CCCB reuneix programes de TV innovadores

El Miniput, la Mostra de Televisió de Qualitat de Barcelona, compleix 25 anys. Dissabte, dia 30, al CCCB (Montalegre, 5), es podran veure els programes més innovadors. L’entrada gratuïta es descarrega aminiput.cat.

Temes:

Gratis