TV3 i Anna Simon busquen la millor parella de pagesos a ‘El tros’

Marina Pifarré, Anna Simon y Miquel Montoro, en la masía de El tros

Marina Pifarré, Anna Simon y Miquel Montoro, en la masía de El tros / TVC

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Fa uns mesos, els agricultors van paralitzar les principals ciutats espanyoles amb les seves protestes reclamant el dret a continuar vivint de la seva feina. La nostra fi, la vostra fam va ser el seu lema quan van tallar els carrers de Barcelona. Ara TV3 i la plataforma 3Cat volen reivindicar la seva tasca a través d’un concurs en format reality en el qual Anna Simon busca a la millor parella de pagesos catalans, El tros, que s’estrena avui (22.05 hores).

Una masia de Llagostera (Gironès) acull aquesta producció de Shine Iberia (Masterchef, Maestros de la costura) en què no només participen 10 ruralites (concursants amb una àmplia experiència en el sector del camp), sinó també 10 urbanites (als quals la natura els avorreix i prefereixen les xarxes socials), en una combinació pensada especialment perquè doni molt joc davant les càmeres.

De rialles a mals rotllos

"Seria meravellós que el programa ajudés a fer que la gent jove s’interessi per aquest món", confessa Simon, que torna a la televisió després d’un temps allunyada de les càmeres a causa de la seva maternitat.

Notícies relacionades

"La relació [entre els participants], al principi, no serà fàcil, perquè ajuntem persones que aparentment no tenen res en comú", avança la presentadora sobre els concursants, que s’enfrontaran a reptes físics que posaran a prova la seva resistència i les seves habilitats al camp i amb els animals. "Riuran molt, patiran, hi haurà intriga, tensions, i algun moment de mal rotllo", apunta.

Les 10 parelles es dividiran en dues famílies: la vermella i la blava. Els guanyadors de cada programa obtindran recompenses, mentre que els perdedors dormiran al paller i, a més, podran ser nominats per abandonar el programa, a l’estil de Gran hermano o Masterchef.