Carmen Borrego, talismà

Telecinco ha ressorgit aquesta setmana amb el mal rotllo entre Carmen Borrego i el seu fill José María. Les desavinences familiars s’han convertit en un negoci per a tothom.

Carmen Borrego, talismà

Laura Fa

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Res nou per a Carmen Borrego i la seva germana Terelu. De la Campos mare van heretar la fama i l’estan explotant tant elles com els seus fills. I últimament s’estan forrant més que mai. Almenys Carmen, que cobrarà 35.000 euros en una sola nit.

‘De VIERNES’ aposta per Borrego.

La filla petita de María Teresa Campos està passant aquests dies pel punt màxim d’interès mediàtic. La seva tornada de Supervivientes ha sigut un revulsiu per a les audiències de Telecinco, però no pel seu pas pel concurs sinó per la sorpresa que els esperava a la tornada. El seu fill José María i la seva nora Paola acabaven de posar-la a parir en una entrevista exclusiva a la revista Semana. Aquests dies Carmen ha passejat per algun plató i ha sigut el centre de les tertúlies de tots els programes. ¿El resultat? Dades de rècord per a Ana Rosa Quintana i el seu Tardear. Al públic li agrada veure les germanes patir. Elles no generen audiència, no són personatges que atrapin el públic tret de quan les polèmiques les arrosseguen. L’audiència és sàdica i veure-la patir ens posa. Com pitjor ho passen, millors són les dades. I això reverteix en els seus ingressos.

Ja apostàvem les Mamarazzis que Carmen Borrego seria l’as a la màniga que De Viernes utilitzaria per lluitar contra l’estrena de Tu cara me suena. Han ofert xifres astronòmiques a uns quants personatges. El presentador d’Espejo Público, Miquel Valls, explicava que al germà d’Antonio Tejado la productora volia pagar-li fins a 60.000 euros pel seu testimoni contra María del Monte. Però no va ser la primera opció. Bea Archidona i Santi Acosta volien fer seure José María Almoguera i li van oferir un xec en blanc pel seu testimoni.

Finalment, i davant la seva negativa, l’oferta li va arribar a Carmen. I aquesta, acostumada a rendibilitzar la seva vida, va negociar les condicions millor que mai. Borrego va exigir a la productora 35.000 euros i la presència de la seva germana al plató. Terelu com a col·laboradora, però a preu de personatge. Que generosa que ha sigut Carmen. A ella no li haurien permès guanyar ni un sol euro parlant d’Alejandra Rubio. Vaja, prohibit ho tenia i es mossegava la llengua cada vegada que Alejandra la deixava malament als platós. Impunitat per a la filla de Terelu, censura familiar per a Carmencita. Tot en ordre en el clan Campos.

Dulceida i la seva crisi d’imatge.

Notícies relacionades

La influencer va denunciar aquesta setmana que ella i la seva dona, Alba Paul, han rebut infinitat de missatges lesbofòbics després d’anunciar que seran mares. Missatges lamentables, òbviament. Però ¿l’objectiu final era la denúncia i la lluita pels drets del col·lectiu? Doncs no. L’objectiu era sumar repercussió,engagement, likes i visibilitat. Va explicar a Espejo Público José Noblejas, expert en xarxes socials, que Dulceida feia uns mesos que perdia seguidors i passava per una crisi d’imatge. ¿Com solucionar-la? Acudint a un tema sensible en horari de màxima visibilitat. És a dir, la hipocresia d’utilitzar una causa social no per lluitar-hi en contra sinó amb objectius de marca personal. Hipocresia, se li diu a això.

A més, Dulceida desmentia aquesta setmana informació que vam donar les Mamarazzis sobre el seu sou a Podimo, la plataforma on ella i la seva dona tenen un pòdcast. És veritat, Aida, no en vam donar la xifra exacta. És més, ens vam quedar curtes. Sumant salari i les despeses pel retard de més d’un mes en els rodatges, ens vam oblidar de 60.000 euros de més.