La baronessa Thyssen també tindrà sèrie a Netflix

La plataforma acollirà, a més, la història de la cantant Tamara en una ficció i l’adaptació de ‘Mi querida señorita’, produïda pels Javis.

La baronessa Thyssen també tindrà sèrie a Netflix

InÉs álvarez

2
Es llegeix en minuts
Inés Álvarez
Inés Álvarez

Periodista

Especialista en programes de televisió i sèries

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Netflix, que va presentar dijous, en un esdeveniment celebrat a Madrid, totes les estrenes previstes per al 2024 en matèria de sèries, pel·lícules, documentals i realities, va aprofitar l’ocasió per anunciar dos grans projectes que estan en marxa: l’adaptació de la icònica pel·lícula dels anys 70 Mi querida señorita, produïda per Javier Calvo i Javier Ambrossi, els Javis, i una sèrie documental protagonitzada per Carmen Cervera, la baronessa Thyssen. Així mateix, la plataforma va compartir la primera imatge del repartiment de Superestar, la sèrie de ficció dels Javis sobre la figura de la inclassificable cantant Tamara, la de l’arxifamós No cambié, que, ves per on, després es va canviar el nom artístic pel de Yurena.

La baronessa, que explicarà a la docusèrie coses que mai havia revelat i que molts es pregunten, va acudir a l’acte per confessar la "il·lusió" que li fa el projecte, però no va voler avançar quins fets inèdits desvelarà "perquè sigui sorpresa", va dir. El documental és una producció de Komodo Studio (creadors de Soy Georgina) i narra la seva història i el seu present. "És el moment d’explicar la meva vida des del principi. Estic molt contenta i il·lusionada que Netflix hagi pensat en mi", va assegurar.

L’altre gran projecte, el de l’adaptació, que no remake, de la pel·lícula de 1972 Mi querida señorita, és una producció dels Javis, que saben de la importància d’aquest icònic film protagonitzat per José Luis López Vázquez i que va ser nominat a l’Oscar a millor pel·lícula estrangera el 1973. "Els temps han canviat i és un bon moment per revisitar aquesta història (la d’un home que es vestia de dona i treballava com a modista), una història d’identitat de gènere i d’amor meravellosa i mainstream", va declarar Ambrossi. "El repte creatiu és fins on es pot actualitzar sense perdre’n l’essència. Completar tots els buits per convertir-la en una sèrie generacional", va afegir. Per la seva banda, Calvo va remarcar la importància que va tenir el film a l’hora de parlar de gènere a la dècada dels 70. "I després se’n va deixar de parlar. Hi havia una declaració d’intencions que després no es produeix tant", va apuntar.

Notícies relacionades

Univers Yurena

En la presentació també es va mostrar la primera imatge dels personatges de Superestar, sèrie creada per Nacho Vigalondo, que narrarà el començament artístic de Yurena i aprofundirà més en la seva personalitat i en la d’altres personatges que van confirmar el seu particular univers. Interpreta la controvertida artista Ingrid García-Jonsson; Natalia de Molina és Loly Álvarez; Secun de la Rosa, Leonardo Dantés; Pepón Nieto, Tony Genil; Carlos Areces, Paco Porras; Julián Villagrán, Arlequín, i Rocío Ibáñez dona vida a la no menys controvertida Margarita Seisdedos, la mare de Tamara, coneguda per portar un maó al bolso per defensar fèrriament la seva filla.

Temes:

Netflix