Les tendres fotos de Bruce Willis i Demi Moore com a avis

Sonia Moskowitz

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bruce Willis i Demi Moore són avis gràcies a la seva filla gran, Rumer Willis. L’actriu, de 35 anys, i el seu nòvio, Derek Richard Thomas, van donar la benvinguda a la seva filla Louetta Isley Thomas Willis el 18 d’abril, i van convertir la parella d’actors en avis per primera vegada. La família s’ha mostrat molt oberta per Instagram i ha anat compartint moments i fotos d’aquests primers mesos a les xarxes, tal com la revista ‘People’ ha recollit en un article.

Bruce Willis comparteix tres filles amb Demi Moore i dues filles més amb la seva actual dona, Emma Heming Willis. En aquest sentit, Rumer va compartir una anècdota amb el seu pare, que, només envoltat de dones, esperava un nen. «Fins i tot el meu pare em pressiona. Durant la quarantena, em va dir: ‘M’agradaria que tinguessis un fill perquè necessito una mica d’energia masculina en aquest grup’. Són moltes dones, òbviament. Ell té cinc filles, la meva mare i la meva madrastra. Simplement, hi ha molta energia femenina».

El 2022 van diagnosticar demència frontotemporal a l’estrella de ‘Die hard’. La seva filla explica a Instagram que «li encanta veure» els seus pares amb la seva neta. «Veure el meu pare abraçar la meva filla avui és una cosa que tindré per a la resta de la meva vida. La seva dolçor i amor per ella són tan purs i bonics», va escriure.

Anunciant la novetat

«¡Saludant la queixaladeta [‘little nibblet’] !! Soc molt feliç per tu, el meu dolç Rumer. ¡És un honor ser testimoni del seu viatge cap a la maternitat i estic desitjant donar la benvinguda a aquest nadó al món!» Així acompanyava Moore la foto familiar anunciant la incorporació.

Futur avi

L’actor d’‘El sisè sentit’ va celebrar amb les seves cinc filles, Moore i la seva actual dona el seu 68è aniversari al març. El clan va compartir fotos de la celebració, en què es pot veure una Rumer menys d’un mes abans de donar a llum.

Mare i àvia

La nova àvia va celebrar el 35è aniversari de la seva filla gran amb una conjunt de fotos a Instagram. Incloent-hi una foto d’elles dues del dia en què va néixer la nena, al costat de la que va escriure: «Ara ets aquí, la meva bebè, amb la seva pròpia bebè, portant encara més significat, màgia i amor a totes les nostres vides».

Celebrant el dia del pare

Notícies relacionades

Willis va celebrar aquest any el seu primer Dia del Pare com a pare i també avi. Rumer va capturar aquesta foto de les celebracions i va escriure a Instagram: «[...] Gràcies per ser el pare més tonto, més carinyós i més genial que una noia podria demanar...»

La nova noia del clan Willis i Moore

Les dones del clan Willis/Moore es van reunir al maig per celebrar el Dia de la Mare i la incorporació més recent a la família. Les «quatre generacions de mares i filles» van posar juntes per a una fotografia.