Toni Moog, Alberto Demomento, Max Marieges i Àngel Miralles: Els espectacles còmics d'octubre a Barcelona

Tots ells actuaran en Kinepolis Full del centre comercial Splau entre el 7 i el 28 d'octubre

Aquests espectacles formen part de Kinepolis Live, la nova aposta del grup per les actuacions en viu

Toni Moog oferirà quatre funcions en Kinepolis Full

Toni Moog oferirà quatre funcions en Kinepolis Full / Cedida

4
Es llegeix en minuts
Pep Canals

La indústria del cinema viu un moment de molts canvis. La societat ha evolucionat cap a noves maneres de consumir continguts i el sector ha hagut d'anar-se adaptant a les noves demandes dels espectadors. En el cas de les sales de cinema, tot això s'ha manifestat amb l'arribada de noves tecnologies com, per exemple, el 4DX, que ofereix una experiència sensorial amb moviment. Però no sols això, les sales també han començat diversificar la seva oferta. S'imaginen gaudir de monòlegs o teatre en viu al cinema? Perquè ja és una realitat.

Kinepolis Full començarà aquesta temporada a oferir espectacles en directe de la mà de Kinepolis Live. El cinema, situat en el centre comercial Splau, ha programat 8 espectacles per al pròxim octubre amb quatre humoristes coneguts com a Toni Moog, Alberto Demomento, Max Marieges i Àngel Miralles. “La diversificació de continguts és una de les nostres prioritats i volem convertir el cinema en un espai multicultural i polivalent. És un canvi radical en tots els sentits. Els espectadors gaudiran d'això en les mateixes butaques on s'emocionen veient una pel·lícula”, explica Javier Vivó, director de Kinepolis Full.

Què és Kinepolis Live?

Kinepolis Live va sorgir a València i, a més d'exportar-se a Kinepolis Full, també està funcionant a Alacant, Alzira, Granada, Madrid i Marbella. Luis Esteban, director d'Operacions de Kinepolis València i impulsor del concepte al costat de Javier Alstrué de Alastrué Produccions, destaca la reacció del públic. “Ens ha posicionat com a espai multicultural, ja que, a més de la nostra programació de cinema, donem altres continguts als nostres clients”, assegura Esteban.

Els dos destaquen també la capacitat tecnològica de les sales. “Estan equipades amb l'última tecnologia d'imatge i so. És la ubicació idònia per a desenvolupar actuacions en directe del format i tipologia audiovisual que sigui”, apunta Vivó.

Quatre espectacles de comèdia en Kinepolis Full de Splau

L'estrena de Kinepolis Live en Kinepolis Full arribarà de la mà de quatre còmics referents de Catalunya com són Moog, Demomento, Marieges i Miralles. En total, la sala ha programat 8 espectacles entre el 7 i el 28 d'octubre, i les entrades ja estan disponibles en Kinepolis.es. “Encara que hem començat per la comèdia, també tenim previst oferir espectacles de màgia, teatre i música en directe”, explica el director de Kinepolis Full.

“Motopapi” de Toni Moog

El barceloní Toni Moog oferirà quatre actuacions de “Motopapi”, un espectacle en el qual el còmic no deixa canya dreta. Música actual, tendències, els nous hàbits sexuals o les relacions amb els fills són només alguns dels temes que Moog esquartera en aquest cafè-espectacle.

El còmic de Barcelona oferirà quatre funcions: dos el dia 7 d'octubre, una el 21 d'octubre i una altra el 28 del mateix mes. Una oportunitat única per a gaudir del seu humor sense tabús.

“Els Balls de mi Vida” d'Alberto Demomento

En Los Bailes de mi Vida, un Demomento sense vergonya i sense embuts, acompanyat del seu humor surrealista, repassarà els balls que han marcat la seva vida i la d'uns altres. El còmic de Terrassa recrearà els capítols de la seva vida a través del ball en un xou boig que no deixa a ningú indiferent.

Alberto Demomento presentarà "Los Bailes de mi Vida" /

Cedida

Demomento oferirà dues actuacions el 14 d'octubre en Kinepolis Full.

El Show de Max Marieges

Max Marieges ha estat moltíssimes coses en la seva vida. Qui no recorda a Minguito de “La Que se Avecina”? Un personatge que va despertar les riallades més boges de molts en l'arxiconeguda sèrie. En el Show de Max Marieges, l'actor repassa alguns dels seus personatges més mítics com Leo Messi o Carmen Lomana, a més d'interpretar adaptacions de cançons famoses.

El Show de Max Marieges /

Cedida

El còmic oferirà una actuació el 21 d'octubre a la sala 6 de Kinepolis Full de Splau.

Àngel Miralles i la seva versió d'Eugenio amb “Tribut al Geni”

Eugenio i el seu popular “Saben aquell que diu?” va ser un dels humoristes més coneguts de la televisió durant les dècades dels 80 i els 90. Amb el seu vodka amb taronja e rajo, el seu cigarret i les ulleres de sol, va despertar els riures de molts durant aquells anys. Àngel Miralles va estrenar en 2015 l'espectacle REEUGENIO al costat del fill major del ja desaparegut còmic català. Una imitació tan prodigiosa que, fins i tot, li ha portat a interpretar-ho en la sèrie “Cuéntame” de TVE. Ara arriba a Kinepolis Live amb “Tribut al Geni”,una mostra més de la capacitat de Miralles per a posar-se en la pell d'Eugenio.

Este espectáculo estará disponible el día 28 de octubre en la sala 6 de Kinepolis Full de Splau.