Polèmica

Cancel·len tres funcions de ‘Nua’ a Palma per no anar «en la línia» de la programació del nou govern

L’actriu Ann Perelló, que tornava a l’illa amb la seva obra sobre els TCA, ha denunciat a les xarxes socials que «la salut mental no entén de partits ni política»

Cancel·len tres funcions de ‘Nua’ a Palma per no anar «en la línia» de la programació del nou govern

DmM

1
Es llegeix en minuts

«No ens han donat gaire informació. No entenem la decisió. ‘Nua. Radiografia d’un trastorn’ tracta sobre els trastorns alimentaris, que no entenen de color polític. La salut mental és una cosa sobre la qual hem de parlar perquè ens afecta a tots», ha afirmat fa uns minuts Ann Perelló a aquest mitjà després de conèixer la decisió de Cort de suspendre tres funcions de la seva obra a Palma.

L’actriu ha explicat que es trobava il·lusionada per «tornar a casa» després de tot el «recorregut» que havia aconseguit l’obra quan la distribuïdora va rebre un ‘mail’ en el qual se’ls informava del canvi en la «línia d’espectacles» dels teatres municipals de Palma per a la temporada 23/24. Un fet que ha coincidit amb l’arribada del Partit Popular a Cort, a la qual cosa l’artista ha sentenciat que «no perquè hi hagi canvis de govern s’ha de deixar de parlar d’aquests temes». «És perillós jutjar certes obres que parlen d’una cosa que afecta tota la societat. ¿De què parlarem llavors?», ha afegit en una entrevista amb ‘Diario de Mallorca’, mitjà del grup Prensa Ibérica.

Demana que es continuï «recolzant el talent balear»

Notícies relacionades

«Estic bastant molesta: divendres ens van comunicar que tres funcions de #NUAradiografia a Mallorca no es farien perquè «no és la línia d’espectacles que programaran» amb els nous canvis de govern. Em pregunto quina és «la línia que programaran» però sobretot em pregunto si saben que el TCA, el dolor que va associat a aquests trastorns i, en general, la salut mental, no entén de partits ni de política», ha denunciat aquest matí l’actriu en el seu compte de Twitter.

L’actriu ha confessat a aquest mitjà que se sent «afligida» i «sorpresa» per no poder «tancar el cicle» de l’obra i tornar al lloc on va néixer. «S’ha de continuar potenciant i recolzant el talent balear», ha afegit Perelló. L’Ajuntament de Palma no s’ha pronunciat encara sobre el tema tot i que s’espera rebre un comunicat en les pròximes hores.

Temes:

Teatre Vox