Comparteix a les xarxes socials

L’«última» filmació de Bayona: una cançó de Rosalía en el seu concert a Amsterdam

L’«última» filmació de Bayona: una cançó de Rosalía en el seu concert a Amsterdam

Ferran Sendra

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El director de cine Juan Antonio Bayonano va voler perdre’s un concert de la gira del disc ‘Motomami’ de Rosalía malgrat que està fins al capdamunt de feina. Acaba d’acabar la producció de la seva última pel·lícula, centrada en el llibre ‘La sociedad de la nieve’ (Penguin, 2007), que recorda l’accident d’aviació dels Andes que compleix ara 50 anys, i en aquesta treva va poder acostar-se al concert de la cantant que va programar a Amsterdam aquest cap de setmana.

Tan entusiasmat va quedar a l’escoltar Rosalía que també es va animar a filmar una de les seves cançons, G3N15, «per a mi la cançó més bonica de ‘Motomami’, explica en una entrada en el seu compte personal d’Instagram, i allà mateix va penjar la seva gravació, presa pel que sembla des d’un lloc del públic.

Notícies relacionades

Bayona explica que «no era a casa quan Rosalía va actuar a Barcelona», i se la va «perdre» per uns dies a Granada, a l’Argentina i a Xile, per això poder veure-la a Amsterdam va ser especialment important per al director, entre moltes altres pel·lícules, de tres dels capítols de la cèlebre sèrie d’Amazon ‘Els anells de poder’.

«Que impressionant que és veure com des de la proximitat construeix un espectacle de què només els més grans són capaços», explica Bayona, «Rosalía canta, balla, es diverteix i s’emociona, i el públic es mou i es commou alhora en un xou que no necessita gaire més que ella per tocar el cel».